‘Euphoria’ lost hilarische video met bloopers

Euphoria HBO Zendaya
HBO

Het geduld van de fans van de HBO-serie Euphoria wordt door het nieuwe coronavirus zwaar op de proef gesteld. Elf maanden na het eerste seizoen zijn de opnames voor het seizoen twee nog steeds niet begonnen. Gelukkig heeft HBO nu een video gedeeld met heel wat bloopers.

Euphoria was een van de beste series van 2019. De reeks van HBO leek op het eerst gezicht een typische tienerserie met iets meer seks en drugs dan we gewoon zijn. Maar wie bleef kijken, merkte al snel dat Euphoria veel dieper gaat.

Tweede seizoen

Toen het eerste seizoen van Euphoria begin augustus 2019 na acht afleveringen gedaan was, was al beslist dat de reeks zeker een tweede seizoen zou krijgen. Op 11 maart kwam de cast daarvoor zelfs bijeen om samen het script te lezen. Maar toen brak de wereldwijde pandemie door het nieuwe coronavirus uit en viel alles stil.

Ondertussen is er nog steeds niet beslist wanneer de opnames van dat langverwachte tweede seizoen van start kunnen gaan. Daardoor zal het voor de vele fans van Euphoria extra lang wachten zijn voor ze weten hoe het met Rue is na de (vermoedelijke) overdosis die ze nam op het einde van het eerste seizoen.

Zendaya en Jacob Elordi

Om die pijn wat te verzachten, heeft HBO nu wat extra nooit vertoonde beelden gedeeld met bloopers van tijdens de opnames. In de video zien we alle hoofdpersonages de revue passeren tijdens heel wat bekende scènes.

Het voelt tegelijk wat vreemd aan om de acteurs en actrices zo buiten hun rol te zien. Zo lacht Zendaya opvallend veel in het filmpje, zeker in vergelijking met haar personage Rue. Jacob Elordi, in het echt samen met Zendaya, toont dan weer dat hij – gelukkig – heel wat sympathieker is dan zijn personage Nate.

Bekijk hier de bloopers van Euphoria

Gesponsorde artikelen