Evanescence komt met oogschaduwpallet om 20ste verjaardag album ‘Fallen’ te vieren

Het iconische album ‘Fallen’ van Evanescence blaast dit jaar al 20 kaarsjes uit. Op het album zijn onder andere My Immortal en Bring Me To Life te vinden, wat de grootste hits zijn uit de carrière van de groep. Om de verjaardag van het album te vieren, komt de Amerikaanse groep nu met een bijzonder oogschaduwpallet.

De Amerikaanse rockband Evanescence bracht in 2003 zijn debuutalbum ‘Fallen’ uit. Dat album werd een groot succes en zette de groep met hits als My Immortal en Bring Me To Life meteen op de wereldkaart. De groep is nog steeds actief en wilde de 20ste verjaardag van de release van hun debuutalbum gepast vieren. En dat doet het nu met een bijzonder oogschaduwpallet.

‘Fallen’ oogschaduwpallet

Het pallet werd gecreëerd in samenwerking met het merk HipDot en ziet eruit als het album. Maar in plaats van de cd vind je binnenin acht kleuren oogschaduw. Deze kleuren zijn gebaseerd op de kleuren van de albumcover en zijn dus hoofdzakelijk blauw. De make-up is vegan en cruelty-free en werd ontworpen om te werken op alle huidskleuren.

Het nostalgische pallet sloeg meteen aan, want de beperkte oplage die aanvankelijk beschikbaar was, was al in enkele uren de deur uit. Daarom kondigde Evanescence al meteen een restock aan. Je kan je inschrijven voor die restock en er worden dan nieuwe palletten besteld naargelang hoeveel vraag ernaar is.

HipDot levert naar België dus kan je je ook vanuit ons land registreren voor de restock. Dat gaat via deze site. Het pallet kost 22 dollar (20,32 euro). Daarnaast kan je op de website ook een set pins kopen voor 18 dollar (16,63 euro).

Meer
Lees meer...