Even fake als Kylies lippen! Blac Chyna en Kylie Jenner blijken nu toch dikke maatjes te zijn

Even fake als Kylies lippen! Blac Chyna en Kylie Jenner blijken nu toch dikke maatjes te zijn

Ze haten elkaar uit de grond van hun hart. Of dat lieten ze toch uitschijnen. Nu blijkt dat Blac Chyna en Kylie Jenner eigenlijk helemaal niet zo’n aartsrivalen zijn dan we altijd dachten. Ze hebben zelfs wat foto’s geplaatst op hun Snapchat-accounts met lieve tekstjes erbij. Die fameuze haatrelatie blijkt dus compleet fake te zijn, ze hielden iedereen gewoon voor de gek. Not cool. 

When we’ve been best friends the whole time.” Dat tekstje staat bij een foto op het Snapchat-account van Kylie Jenner, waarbij ze mooi poseert naast … Blac Chyna! Die laatste heeft een gelijkaardige foto gepost op haar account met daarbij: “Hanging out with my lil sis“. Dat de twee dus niet goed overeen zouden komen en elkaar haten, zoals ze de hele tijd al lieten uitschijnen, is dus compleet gelogen.

Hoe zit het nu?

Vermits de relatie tussen Kylie Jenner en Blac Chyna eigenlijk nogal ingewikkeld is, vatten we het graag eens samen. Blac Chyna, Amerikaans model, is de ex van Tyga, een Amerikaanse rapper en de twee hebben samen een kind. Tyga en Kylie Jenner, de jongste van de Kardashian-clan, hebben een (knipperlicht)relatie. Blac Chyna en Kylie Jenner deden tot nu toe altijd uitschijnen dat ze elkaar haten en niks van elkaar moeten hebben.

Blac Chyna was vroeger bovendien goed bevriend met Kim Kardashian, de halfzus van Kylie, maar ook zij zijn de laatste tijd niet meer samen gespot. Dat heeft waarschijnlijk ook veel te maken met Amber Rose, een Amerikaans model die een tijd lang samen was met Kims huidige echtgenoot Kanye West. Amber Rose en Kim Kardashian clashen regelmatig op sociale media, hoewel de twee enkele maanden geleden ook een selfie van hen twee postten.

Het kan natuurlijk ook goed zijn dat de foto volledig fake is en dat Kris Jenner daar voor iets tussenzit …

Angela is trouwens de echte naam van Blac Chyna, die ze terug zou gebruiken als ze trouwt met Rob.

Gesponsorde artikelen