Even volhouden … en we krijgen volgend weekend 3 volle dagen zomer cadeau

Even volhouden … en we krijgen volgend weekend 3 volle dagen zomer cadeau

Het is voorlopig weer typisch herfstweer. Lage temperaturen doen ons voorlopig toch al wat naar de dikke winterjas grijpen, maar daar komt binnenkort weer verandering in. Na een week met hier en daar een bui, worden we getrakteerd op drie volle dagen zomer. We gaan zelfs drie dagen boven de 20 graden!

Voorlopig verandert er nog niet al te veel aan het weer. Tot woensdag krijgen we nagenoeg een kopie van het weer van vandaag: zwaarbewolkt met kans op een plaatselijk regenbuitje. In Vlaanderen halen we dan temperaturen tussen 13 en 18 graden. Die temperaturen gaan echter in de stijgende lijn in aanloop naar het weekend.

Verloren gelopen zomerdagen

Vrijdag blijft het ook droog en gooien alleen de wolken nog wat roet in het eten, maar zaterdag zouden zelfs die wat gaan verdwijnen waardoor we ons echt even terug in de zomer kunnen wanen. De temperaturen kunnen zelfs tot boven de 20 graden gaan.

Maar dan moet de beste dag van de week nog komen. Want zondag wordt een echte topdag met een stralende zon, die deze keer niet verscholen zit achter de wolken, en temperaturen tot 23 graden. Dat goede weer van het weekend zullen we ook op maandag nog kunnen voelen, al wordt het dan wel een paar graden kouder.

Nog even volhouden dus, en dan kunnen we gaan genieten van een paar verloren gelopen zomerdagen!

Gesponsorde artikelen