K-popgroep EVERGLOW kondigt eerste comeback aan in meer dan anderhalf jaar

Goed nieuws voor fans van de K-popgroep EVERGLOW want de zeskoppige girlgroup heeft haar eerste comeback sinds december 2021 aangekondigd. Het was lang stil rond de groep, waardoor fans vreesden dat de groep zou stoppen voor ze nog nieuwe muziek zouden uitbrengen, maar die angst was dus ongegrond want EVERGLOW komt binnenkort terug.

EVERGLOW heeft haar comeback aangekondigd. Voorlopig krijgen we nog geen titel van de EP of het album en ook de titel van de title track blijft voorlopig een geheim. Wel krijgen we al de eerste teaserfoto’s van de zes leden van de groep te zien.

EVERGLOW

EVERGLOW maakte haar debuut op 18 maart 2019 met het single album ‘Arrival of Everglow’ met als title track Bon Bon Chocolat. De groep bestaat uit de zes leden: E:U, Sihyeon, Mia, Onda, Aisha en Yiren. Het tweede single album van de groep liet niet lang op zich wachten en verscheen op 19 augustus 2019. Het ging toen om ‘Hush’ met als title track Adios. Ook in 2020 kwam EVERGLOW met twee comebacks. Deze keer ging het om twee EP’s. De eerste verscheen op 3 februari 2020. Het ging toen om ‘Reminiscence’ met als title track DUN DUN. De volgende was de ‘EP −77.82X−78.29’ met als title track het ijzersterke LA DI DA en verscheen op 21 september 2020.

Ook in 2021 verschenen er met ‘Last Melody’ (25 mei 2021) en ‘Return of the Girl’ (1 december 2021) twee EP’s van EVERGLOW. Met de respectievelijke title tracks FIRST en Pirate. Maar in 2022 werd de traditie van twee releases per jaar gebroken en verscheen er helemaal niets van de groep.

Comeback

Maar nu, meer dan anderhalf jaar na de release van ‘Return of the Girl’ heeft EVERGLOW eindelijk een nieuwe comeback aangekondigd. De groep kondigde de comeback aan met zes mysterieuze foto’s, eentje voor elk van de leden.

Voorlopig weten we nog niet of het zal gaan om een single album, een EP of misschien zelfs een volledig studioalbum. We weten wel dat de release gepland staat voor vrijdag 19 augustus 2023. Op dat moment zal het 625 dagen geleden zijn sinds de vorige release van EVERGLOW.

Bekijk hier de zes teaserfoto’s van de leden van EVERGLOW:

Beluister hier nog eens Pirate, de voorlopig laatste comeback van EVERGLOW:

Meer
Lees meer...