Left Right
scrollTop top

Ex-‘Blind Getrouwd’-deelnemer moest psychologische hulp zoeken, maar zou meteen weer meedoen


Ex-‘Blind Getrouwd’-deelnemer moest psychologische hulp zoeken, maar zou meteen weer meedoen

Het was het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd’ al snel duidelijk dat er minstens één huwelijk niet ging standhouden. Tine en Ben groeiden wel naar elkaar toe, maar er was nooit echt een (fysieke) klik tussen de twee. Een aantal ongelukkige uitspraken zorgden er ook voor dat Tine de toorn van sociale media over haar kreeg. Zo zwaar zelfs dat ze psychologische hulp moest opzoeken. Maar toch is ze duidelijk: “Ik zou het zo opnieuw doen!”

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd, en dat roept ook bij ex-deelnemers een pak spanning op. Ook bij Tine, die het na de uitzendingen zwaar te verduren kreeg op sociale media, roept het programma toch goede herinneringen op.

Psychologische hulp

Tine had het een tijd heel moeilijk. Drie weken heeft ze haar huis niet verlaten door de zware reacties op sociale media. “Ik was niet voorbereid op het scenario dat er geen klik zou zijn met mijn nieuwe partner. Ik had zo veel vertrouwen in die experts, het moest en zou lukken”, reageert ze in Het Nieuwsblad. Het was voor haar zelfs zo zwaar dat ze hulp zocht. “Ik ben in die periode begeleid door een psycholoog”, is ze openhartig.

Ondanks die mindere tijd is ze wel nog steeds fan van het programma en zal ze vanavond dan ook op de eerste rij zitten als het derde seizoen van start gaat. “Ik zou het meteen opnieuw doen”, is ze duidelijk. “Ik heb Ben leren kennen en zes andere fijne mensen waarmee ik nog altijd een goede vriendschap heb.”

Huwelijksverjaardag

Getrouwd zijn ze dan wel niet meer, toch zien Tine en Ben elkaar nog regelmatig. “We proberen één keer per maand af te spreken. Op 5 november hebben we zelfs onze huwelijksverjaardag gevierd”, lacht ze. “Grappig hoe mensen naar ons keken: ‘Hoe, zijn die terug samen?'”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702