Ex-deelnemer Merijn gelooft ‘Temptation Island’-deelnemers van dit seizoen niet: “Alleen bezig met bekend worden”

Ex-deelnemer Merijn gelooft  ‘Temptation Island’-deelnemers van dit seizoen niet: “Alleen bezig met bekend worden”

‘Temptation Island’ is populairder dan ooit, maar hier en daar hoor je wel eens iemand twijfelen aan de koppels die meedoen aan “de ultieme relatietest”. Een van die mensen die niet gelooft in de goede intenties van de deelnemers van het VIJF-programma is Merijn, vorig jaar zelf nog deelnemer.

Merijn en Pommeline waren het bekendste koppel van het vorige seizoen van Temptation Island, al leerden de twee elkaar maar op het eiland kennen. Het afgelopen jaar kwam je hen, net als veel andere populaire deelnemers, bijna overal tegen.

Ken, Lize, Herbert, Parastoo, Jefferson, Pommeline, Merijn, Alex, … hun leven ziet er sinds Temptation Island niet meer hetzelfde uit. De Instagram-accounts groeiden snel, allerhande vlogs doken op en ook op werkvlak veranderde er voor veel van de realitysterren iets.

“Heel erg bezig met bekend worden”

Die bekendheid kwam voor Merijn naar eigen zeggen als een verrassing. “We wisten vorig jaar niet dat Temptation Island zo’n grote hype zou worden”, zegt hij aan de Nederlandse website FunX over zijn deelname aan het VIJF-programma.

“We gaven ons echt op voor een relatietest“, gaat Merijn verder. Dat is volgens hem dit seizoen niet het geval. “De deelnemers van dit jaar zijn heel erg bezig met bekend worden. Daar hebben ze zich ook voor ingeschreven”, vindt hij.

Luister hier naar wat Merijn nog te zeggen had over Temptation Island:

VIJF

Gesponsorde artikelen