Left Right
scrollTop top

Ex-deelnemers ‘De Mol’ hebben één duidelijke hoofdverdachte, maar of je hen moet volgen …


Ex-deelnemers ‘De Mol’ hebben één duidelijke hoofdverdachte, maar of je hen moet volgen …

De zoektocht naar de mol is sinds gisteren officieel begonnen. De eerste aflevering zorgde direct voor enkele spannende momenten en uiteraard ook een eerste afvaller. Maar de mol zelf, die hield zich nog goed verborgen. Na de uitzending gaven ex-deelnemers Ruth, Manuela, Thibaud (2016), Annelies en Hans (2017) hun hoofdverdachte … al beklemtonen ze zelf dat je hun raad misschien beter niet volgt.

Thibaud heeft al sinds zijn deelname in het eerste seizoen van de terugkeer van De Mol op VIER de gewoonte om ex-deelnemers bij hem thuis uit te nodigen om samen naar het programma te kijken. De zorgt vaak voor leuke beelden, maar zelden voor correcte voorspellingen.

Deze keer ging de reünie niet door bij Thibaud thuis maar in de nieuwe talkshow Café De Mol op VIER. Daar wordt iedere week samen met enkele ex-deelnemers nagekaart over de aflevering die zojuist geweest was.

“Wij denken Pascale, dus die is het niet”

Bij de aanwezige gasten waren naast Thibaud ook onder andere Manuela, Ruth, Hans en Annelies. In een kort filmpje op YouTube gaven ze achteraf hun analyse én hun hoofdverdachte, al is het maar de vraag of je dat advies moet volgen.

Zo focuste Hans zich tijdens de uitzending voluit op Kelly, de eerste afvaller. Manuela zet voorlopig haar geld in op Bahador, terwijl Thibaud en Ruth marineofficier Pascale het meeste verdenken. “Die is het dus niet”, voegen ze er wel laconiek aan toe. Misschien moeten we dan luisteren naar Annelies, die het vorig jaar tot de finale schopte: “Ik twijfel tussen Jeffrey en toch ook Pascale”.

Luister hier naar de analyse van de ex-kandidaten van De Mol

Wie volgens jou de mol?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810