‘Ex On The Beach: Double Dutch’ maakt deelnemers bekend

Ex On The Beach Double Dutch deelnemers
MTV

Ex On The Beach: Double Dutch komt op zondag 5 april terug met een nieuw seizoen. En zo’n nieuw seizoen vraagt natuurlijk om nieuwe deelnemers. Maar treur niet langer, want hier zijn de acht singles die op zoek gaan naar de liefde (die ze mogelijk zullen vinden bij hun ex).

We zitten (hopelijk) allemaal binnen in sociaal isolement. Maar dankzij MTV kunnen we binnenkort weer genieten van alles waar we zelf afstand van hebben moeten doen: lichamelijk contact en dagjes op het strand. Ja hoor, Ex On The Beach: Double Dutch keert terug en dit zijn de deelnemers. Ze hebben allemaal ook een prachtige (ahem) quote om zich voor te stellen, hou je vast.

Alessio

“‘Het welkomsdrankje was wel pittig maar ik denk dat ik nog pittiger ben dan dat.”

Alessio Ex On The Beach Double Dutch
MTV

De eerste deelnemer is de 24-jarige Alessio. Het is een Vlaming met Italiaanse roots die overkomt als een verzorgde man, maar dat niet noodzakelijk is. Deze wolf in schaapsvacht is op zoek naar liefde én lust. Hoe hij die twee zal combineren, vragen wij ons ook nog steeds af.

Alessio is op zoek naar een dame met donker haar, lichte ogen én een mooie kont. Op vlak van innerlijk heeft hij verbazend genoeg geen vereisten. Eentje om voor op te letten dus.

Ayla

“Werk ervan maken dat hoeft niet eens. Als ik zeg ‘hier komen!’, dan komt ‘ie!”

Ayla Ex On The Beach Double Dutch
MTV

Aan Ayla’s quote te zien zou ze een goede hondentrainster zijn. Maar op Ex On The Beach: Double Dutch zal ze die trucjes wel moeten uitproberen op de aanwezige mannen. Ayla woont in het Nederlandse Brabant en houdt van fitness, boksen en beauty. Ze omschrijft zichzelf als een vrolijke en spontane dame, maar ook eentje met een kort lontje. Dat belooft dus voor een vleugje drama in de villa.

Ze valt op lange, gespierde mannen met tattoo’s en een zonnebankkleurtje. Ook heeft ze haar mannen liefst een beetje ouder. Maar ze hoopt vooral dat één specifieke ex aanspoelt op het eiland. We kijken er nu al naar uit.

Dante

“Als ik in de villa mijn barbiepop vind, dan is ze van mij totdat er een andere barbie verschijnt die mooier is.”

Dante Ex On The Beach Double Dutch
MTV

Dante speelt graag met barbiepoppen en hoopt dat hij dat op het eiland ook kan doen. De 22-jarige Vlaming zoekt graag de grenzen op en heeft naar eigen zeggen “alles al gedaan op seksueel vlak”. Dat hij graag met barbiepoppen speelt uit zich ook in zijn type. Zo valt hij op vrouwen die iets aan hun lichaam hebben laten doen.

Maar een echte verleider is Dante niet, zo stapt hij niet snel zelf op iemand af. Wel is hij snel verliefd, van zodra hij een klik voelt, volgen er al snel gevoelens. De barbiepoppen zijn bij deze gewaarschuwd.

Dennis

“Mijn kwaliteit ligt bij de vrouwen. Ja, je moet ergens liggen he.” 

Dennis Ex On The Beach Double Dutch
MTV

In de categorie “vage quote waarvan we het nut niet snappen”, is Dennis zonder twijfel de winnaar. We denken dat hij bedoelt dat hij de vrouwen makkelijk in bed krijgt? In ieder geval is de 22-jarige Dennis uit Den Haag een echte vrouwenverslinder. Hij is een nieuwe vrouw meestal al beu na één keer de lakens met haar te delen. Daarnaast zegt hij zelf 24/7 bezig te zijn met vrouwen.

Hoewel Dennis de vrouwen dus na één keer afdankt, kan hij niet tegen kinderachtig gedrag én ook vrouwen die (net zoals hij) denken dat ze alles zijn halen zelfs die éne nacht met hem niet. Dennis is een echte billenman en komt – surprise, surprise – naar de villa op zoek naar lust. Zal dat hem lukken of wordt het vooral veel blabla en heel weinig boemboem voor Dennis?

Julie

“Ik denk niet dat iemand hier op het eiland de ware gaat zijn. Het zijn allemaal fuckboys, dat weet ik nu al.”

Julie Ex On The Beach Double Dutch
MTV

Aan haar quote te zien, is Julie nu al de slimste van de bende. Julie is 23 jaar oud en is tattoo-artieste van beroep. Pommeline 2.0 houdt van gekke en spontane acties. Ze speelt graag hard to get. Maar – en da’s goed nieuws voor de drama-lovers – ze is ook snel jaloers.

Julie valt op grote, atletische en getinte mannen. Hopelijk zijn de mannen in de villa dus groot genoeg voor haar. Zodat ze hard to get kan spelen bij hen. Maar speel niet té hard to get, Julie, want wij willen toch graag wat drama zien.

Levi

“Meestal komen de dames naar mij toe, ik hoef niet veel moeite te doen.”

Levi Ex On The Beach Double Dutch
MTV

Levi en zijn dubbele portie zelfvertrouwen zullen ook te zien zijn in Ex On The Beach: Double Dutch. Maar misschien kan hij wel gelijk krijgen, want alle dames lijken op zoek te zijn naar een grote, gespierde en getinte man. En laat dat nu net zijn wat Levi is. Levi is 26 jaar oud en is een personal trainer.

Hij houdt van dames met een welgevormde derrière en haat het wanneer mensen niet kunnen luisteren en het altijd beter weten. Maar aangezien hij het type is van letterlijk elke dame die meedoet, hopen wij alvast op een bitch fight!

Lynn

“Ik vind het niet nodig om nepborsten en neplippen te hebben om knap, aantrekkelijk of mooi te zijn.” 

Lynn Ex On The Beach Double Dutch
MTV

Slecht nieuws voor de mannen die hun vrouwen “graag nep hebben” op Ex On The Beach: Double Dutch. Want Lynn is all natural. Maar ze is wel de zelfverklaarde “master of the masters” als het aankomt op versieren. En heeft het vooral gemunt op onbereikbare mannen.

Maar onze meesterverleidster heeft ook een slecht kantje. Zo is ze namelijk enorm jaloers en verandert ze dan al snel in de psycho versie van zichzelf. Zal Lynn voor drama zorgen in de villa?

Olivia

“Mijn mama zegt dat ik een prinsesje ben.”

Olivia Ex On The Beach Double Dutch
MTV

De laatste deelneemster is de blonde Olivia, die door haar mama een prinsesje genoemd wordt. Of dat door haar divagedrag komt of omdat ze eigenlijk de buitenechtelijke dochter van de koning is, weten we niet. In ieder geval is Olivia 23 jaar oud en woont ze in Antwerpen. Ze is – net zoals iedere vrouw op Ex On The Beach: Double Dutch dit jaar – op zoek naar een grote en gespierde man.

Olivia kan niet tegen mensen zonder mening en ook mannen die te veel moeite doen, vindt ze irritant. Ze is op zoek naar ware liefde op Ex On The Beach: Double Dutch. Wij wensen haar alvast veel succes daarmee.

Wie graag full-body foto’s van de deelnemers wil, deze vind je hier:

Gesponsorde artikelen