‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Deze twee ex-kandidaten zijn verloofd

Terwijl Ex on the Beach: Double Dutch niet meteen een programma is om de ware liefde te vinden, zullen er binnenkort toch twee ex-kandidaten in het huwelijksbootje stappen. Het gaat over twee deelnemers uit het zevende seizoen die elkaar tijdens de opnames hebben teruggevonden: Davey en Shani.

Hoewel Ex on the Beach meestal eindigt met stukgelopen relaties, is er af en toe toch sprake van een klein succesje. Een van die positieve uitkomsten was de relatie tussen Davey en Shani na seizoen 7. Ze lijken, na een korte pauze, nog steeds dolgelukkig met elkaar en staan dan ook op het punt om te trouwen.

Shani en Davey

De voorbereidingen van een negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zijn in volle gang. Daarin zouden alvast Elias ‘Chainboy’ Giannoccaro en zelfs Megan Desaever uit Temptation Island te zien zijn. Maar toch komt het grootste nieuws vandaag uit de deligatie van twee seizoenen geleden.

In 2021 deed Shani van Hoey mee als original in het zevende seizoen. Na een tijdje deed Davey Schniermanni zijn intrede als ex van Jørney. Maar die twee wilden elkaar niet meer terug. Dus hadden Shani en Davey alle ruimte om elkaar beter te leren kennen.

Verloving

Dat gebeurde uiteindelijk ook, want de twee verlieten het eiland als koppel. Hoewel hun relatie uiteindelijk nog even op pauze kwam te staan, zijn ze toch nog steeds gelukkig samen. En dat willen ze nu versterken door in het huwelijksbootje te stappen.

Dat nieuws maakte Shani bekend via Instagram. Daar postte ze een video waarop te zien was hoe Davey op z’n knieën ging. “Ik maak mijn eigen keuzes en heb de mening van anderen niet nodig”, stond eronder te lezen. Daarmee steekt ze alvast haar middenvinger op naar de personen die niet akkoord zouden gaan met het huwelijk.

Meer
Lees meer...