Deze extreem bizarre gender reveal gaat viraal op sociale media

Er zijn al zoveel verschillende soorten gender reveal party’smet de meest dramatische gevolgen – gepasseerd dat we dachten dat niets ons nog versteld kon doen staan. Maar dat was zonder deze bizarre video gerekend.

In de virale video zien we een vrouw op de grond liggen met haar achterwerk bloot. Op de achtergrond zijn roze en blauwe ballonnen te zien. Die hebben echter niet te maken met de reveal, want die komt er op een heel andere manier. Op een bepaald moment laat de vrouw op de grond namelijk een scheet, waardoor er een wolkje met blauw poeder omhoog komt. Dat wordt gevolgd door een drietal, hyperenthousiaste bijstaanders.

Niet zwanger

Dat de video nu opnieuw viraal gaat, is bizar om twee redenen. Ten eerste is het filmpje al bijna drie jaar oud en ten tweede is de vrouw in kwestie niet eens zwanger. Dat komen we allemaal te weten in een Q&A die Paige Ginn, een van de vrouwen op de achtergrond, eind 2019 deelde op YouTube.

Daarin legt ze uit dat het idee wel degelijk kwam van de vrouw met de ontblote kont. De uitwerking van het idee gebeurde echter door Ginn. Zo was het zij die het blauwe poeder op het achterwerk van haar vriendin goot voor de opnames. De keuze voor het blauwe poeder kwam dan weer van haar partner-in-crime.

Twee takes

Het was uiteraard zij die op het gepaste moment een scheet moest kunnen laten. Daar had ze zo haar trucjes voor, zoals tomaten eten en drinken uit een rietje. Het duurde dan ook amper een halve minuut voor de scheet kwam. Op die manier kon het team zelfs twee takes maken en de beste ervan kiezen. Naar eigen zeggen waren beide takes bruikbaar, maar hebben ze gekozen voor degene met de beste reactie.

Bekijk de meest bizarre ‘gender reveal party’ ooit:

Zo ging het er achter de schermen van de ‘reveal party’ aan toe:

Meer
Lees meer...