‘Extreme Makeover’ houdt halt bij Kevin die nood heeft aan aangepast huis

Het nieuwe seizoen van Extreme Makeover Vlaanderen is ondertussen al even bezig. De voorbije weken zag de kijker al hoe presentator James Cooke langsging bij verschillende gezinnen om hun huizen onder handen te nemen. Deze week is het de beurt aan Kevin, die er alles aan wil doen om zijn dochters een leuke thuis te geven.

In Extreme Makeover Vlaanderen slaan verschillende mensen de handen in elkaar om één bepaald koppel hun droomhuis te schenken. De show is afgeleid van een Amerikaans programma dat al jarenlang bekend is en dat vroeger ook bij ons op televisie te zien was. Ondertussen is het tweede seizoen al aan zijn derde aflevering toe.

Kevin

In de derde aflevering van dit seizoen strijkt de Extreme Makeover-bus neer in Kapellen. ​Kevin raakte bij een zwaar arbeidsongeval zijn beide benen kwijt. Zijn huis is niet langer aangepast aan zijn fysieke beperking en daar wil de groep van de serie nu verandering in brengen.

Het leven heeft Kevin nog niet gespaard. Op korte tijd verloor hij als kind zijn beide ouders en nog geen jaar geleden kwam daar dat zware arbeidsongeval bij. In de haven van Antwerpen, waar Kevin aan de slag was, werd hij gegrepen door een stacker waardoor hij zijn beide benen verloor.

Nieuw huis

Op dit moment is het huis niet aangepast aan zijn beperking. Met de hulp van onder andere Kevins ex-schoonmoeder Chris en zijn dochters Yoemi en Ella-June steekt de groep van Extreme Makeover de handen uit de mouwen.

Terwijl de manschappen er voluit voor gaan, is er voor Kevin wat tijd voor ontspanning tijdens zijn harde revalidatieproces. Samen met zijn fietsbuddy en James gaat hij met een elektrische handbike fietsen. Iedereen vindt het leuk, alleen vindt James het wat te lastig.

Extreme Makeover Vlaanderen is elke donderdag te zien op Play4.

Meer
Lees meer...