‘Extreme Makeover Vlaanderen’ zorgt in nieuwe aflevering voor heel wat twijfels

In Extreme Makeover Vlaanderen slaan verschillende mensen de handen in elkaar om één bepaald koppel hun droomhuis te schenken. De show is afgeleid van een Amerikaans programma dat al jarenlang bekend is en dat vroeger ook bij ons op televisie te zien was. Ondertussen is het tweede seizoen al aan zijn tweede aflevering toe.

In Extreme Makeover Vlaanderen op Play4 krijgen families de verrassing van hun leven. Hun huis wordt namelijk, met behulp van vrienden, familie, vreemden én James Cooke, opnieuw ingericht en opgeknapt. De families in kwestie hebben vaak ook opvallende en emotionele verhalen. In de nieuwe aflevering krijgen we het verhaal van Dagmar en haar zoontje Lowie te zien.

Extreme Makeover

Vorige week ging het nieuwe seizoen van het programma van start. Daarin zagen we Jean Pierres verhaal. Hij lijdt aan nierkanker en zijn grote droom was om zijn huis in orde te krijgen voor zijn vrouw en kinderen. Het gezin ademde voetbal en dat kwam ook terug in de uiteindelijke renovaties die het huis kreeg.

Deze keer is het aan Dagmar en haar zoontje Lowie. Vorig jaar is haar partner en de vader van Lowie overleden aan acute leukemie. Voor de slaapkamer van Dagmar heeft Anneke alvast een kleurrijk plan voor ogen. Maar dat ziet niet iedereen meteen goed komen. “Is het de bedoeling dat het zo geplekt is?”, vraagt James. Ook anderen waren niet meteen overtuigd, maar Anneke is zeker van haar stuk. “Wacht en zie”, klinkt het.

Bekijk de teaser van Extreme Makeover hier:

Extreme Makeover is elke donderdag om 21 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...