‘F*** You Very, Very Much’ seizoen 2 vanaf nu te zien op Streamz

Het tweede seizoen van F*** You Very, Very Much is vandaag van start gegaan op Streamz. De eerste twee afleveringen zijn nu te zien. De andere afleveringen verschijnen wekelijks op de streamingdienst. Net zoals in het eerste seizoen, krijgen we ook deze keer weer de avonturen van An, Flo en Violet te zien.

F*** You Very, Very Much volgt het onstuimige stadsleven van de hippe dertigers An, Flo en Violet. In het eerste seizoen zagen we hoe An (Frances Lefebure) het uitmaakte met haar vriend om vervolgens aan te pappen met een iets te jonge nieuwe vriend. Daarnaast zat ze ook af en toe random in de zetel bij kijkers én luchtte ze haar hart in haar favoriete Chinese restaurant.

Ook Flo (Evelien Bosmans) en Violet (Daphne Wellens), de beste vriendinnen van An, hebben heel wat problemen op te lossen. Zo gaat Violet vreemd met haar baas Joris (Jonas Geirnaert) en wil Flo bekende actrice worden. De verhaallijnen worden in het eerste seizoen opgelost, maar toch lijkt er nog genoeg ‘onheil’ over om een tweede seizoen te lanceren.

Tweede seizoen

In de nieuwe afleveringen zien we hoe Violet een kerkkoor ingaat, hoe Flo probeert om te gaan met haar sterrendom én hoe An nog steeds … An is. Net zoals in het vorige seizoen blijft ze nog steeds in haar studentenperiode hangen en ook deze keer ontmoet ze een nieuwe jonge love interest: een kopieboy.

Voor de lancering van het nieuwe seizoen, waarin kanker vaak ter sprake zal komen, gaat Streamz ook een samenwerking met Think Pink aan. Om het thema in de kijker te zetten brengen ze nieuwe wenskaarten op de markt, bedoeld als ijsbrekers om kankerpatiënten in je omgeving zo goed mogelijk te ondersteunen.

Bekijk de trailer van F*** You Very, Very Much seizoen 2 hier:

Meer
Lees meer...