‘F*** You Very, Very Much’ komt volgende maand terug: Bekijk hier de eerste trailer

Het tweede seizoen van de Streamz-reeks F*** You Very, Very Much komt eraan. Vanaf 5 juli verschijnen de nieuwe afleveringen wekelijks op de streamingdienst. Wat daarin staat te gebeuren, valt af te wachten. Maar het zal zonder twijfel even absurd en geniaal zijn als het eerste seizoen. Dat is ook te zien in de eerste trailer.

F*** You Very, Very Much volgt het onstuimige stadsleven van de hippe dertigers An, Flo en Violet. In het eerste seizoen zagen we hoe An (Frances Lefebure) het uitmaakte met haar vriend om vervolgens aan te pappen met een iets te jonge nieuwe vriend. Daarnaast zat ze ook af en toe random in de zetel bij kijkers én luchtte ze haar hart in haar favoriete Chinese restaurant.

Ook Flo (Evelien Bosmans) en Violet (Daphne Wellens), de beste vriendinnen van An, hebben heel wat problemen op te lossen. Zo gaat Violet vreemd met haar baas Joris (Jonas Geirnaert) en wil Flo bekende actrice worden. De verhaallijnen worden in het eerste seizoen opgelost, maar toch lijkt er nog genoeg ‘onheil’ over om een tweede seizoen te lanceren.

Tweede seizoen

In de eerste trailer voor dat seizoen zien we onder andere Violet in een kerkkoor. Ze blijkt ondertussen gelukkig getrouwd met Joris en leeft een voorbeeldig bestaan. Flo is ondertussen dan weer een bekende actrice geworden en gaat samen met haar geliefde Kato (Violet Braeckman) op zoek naar de perfecte zaaddonor voor de perfecte baby. An blijft dan weer wat meer hangen in haar ‘studentenfase’, tot ze verliefd wordt op Kopieboy (Flor Van Severen).

Bekijk de trailer voor F*** You Very, Very Much seizoen 2 hier:

De eerste twee afleveringen van F*** You Very, Very Much verschijnen op 5 juli. Daarna komt er wekelijks een nieuwe aflevering.

Meer
Lees meer...