Fabrizio en Pommeline sluiten deelname aan ‘Temptation Island’ als koppel niet uit

Fabrizio en Pommeline sluiten deelname aan ‘Temptation Island’ als koppel niet uit

Fabrizio en Pommeline hebben een donkere periode achter zich. Het ‘Temptation Island’-koppel kwam eind 2018 niet goed overeen toen Fabrizio deelnam aan ‘Dancing with the Stars’. Het was voor Pommeline niet gemakkelijk om haar geliefde zo intiem te zien dansen met Margot én niet iedereen kon daar begrip voor opbrengen.

Fabrizio en Pommeline spreken openhartig over hun donkere periode bij Goedele Liekens in Temptation Takeoff. Na vier weken moest Fabrizio weg uit Dancing with the Stars.

(Dit zijn de verleiders van Temptation Island 2019.)

En niemand was meer opgelucht dan zijn Pommeline. Zij verklapt aan Goedele Liekens dat haar relatie met Fabrizio op een laag pitje stond tijdens zijn deelname aan Dancing with the Stars. Pommeline had het gevoel dat ze op de tweede plaats kwam omdat Fabrizio zo vaak moest repeteren. Ze was jaloers.

(Temptation Takeoff bracht Tim en Deborah opnieuw samen.)

Verloofd

Pommeline ging op trip om te bekomen van de donkere periode, maar dat was niet helemaal wat de Temptation-babe ervan verwachtte. Zo negeerde Fabrizio haar straal aan het thuisfront. Het bleek later echter om een snood plannetje van de Limburgse spierbundel te gaan. Hij vroeg Pommeline bij haar thuiskomst ten huwelijk.

(Dit zijn de eerste minuten van Temptation Island 2019.)

Tattoo van opperhoofd Fabrizio

Pommeline en Fabrizio laten weten dat hun band nu sterker dan ooit is. Om dat te bewijzen, heeft Pommeline een extra tatoeage laten zetten van het hoofd van Fabrizio met indianenveren. Stomend heet is een understatement.

(Dit zijn de vier koppels van Temptation Island 2019.)

Nog eens Temptation Island?

Hoewel Fabrizio en Pommeline uiterst jaloerse feestvarkens zijn, zouden ze het er toch op wagen om zich als koppel in te schrijven voor een nieuw seizoen van Temptation Island. Beiden zijn ervan overtuigd dat ze aan de verleiding zouden kunnen weerstaan.

(Dit zijn de verleidsters van Temptation Island 2019.)

Gesponsorde artikelen