Fabrizio en Pommeline van ‘Temptation Island’ hebben fantastisch nieuws!

Fabrizio en Pommeline van ‘Temptation Island’ hebben fantastisch nieuws!

‘Temptation Island’-verleiders Pommeline en Fabrizio hebben groot nieuws. In een video die Fabrizio vandaag op Instagram postte is te zien hoe hij zijn vriendin Pommeline ten huwelijk vraagt. En Pommeline, die zei natuurlijk ja! Haal de champagne maar boven!

Pommeline en Fabrizio, beiden bekend als verleider in het programma Temptation Island gaan trouwen. Fabrizio heeft zijn vaste vriendin, en werkneemster, Pommeline vandaag ten huwelijk gevraagd. En deelde de beelden van het aanzoek op Instagram.

Luchthaven van Charleroi

Het aanzoek gebeurde op de luchthaven van Charleroi. Oké, da’s misschien niet de meest romantische plaats ter wereld. Maar Pommeline kwam net terug van een reisje naar Valencia met een van haar vriendinnen. Dus had Fabrizio alle tijd om zijn aanzoek te plannen.

Wanneer Pommeline binnenstapte op de luchthaven kreeg ze bloemen en ging Fabrizio op één knie. En de zichtbaar ontroerde Pommeline zei uiteraard ja! We mogen ons dus voorbereiden op nog een Temptation-huwelijk want ook Niels en Rosanna maakten onlangs bekend dat ze in het huwelijksbootje zullen stappen. Al zijn Pommeline en Fabrizio wel de eerste verleiders die gaan trouwen.

Bekijk hier hoe Fabrizio Pommeline ten huwelijk vroeg:

Instagram fabrizio_tzinaridis

Pommeline toonde ook al trots haar ring:

Gesponsorde artikelen