Fabrizio is gespot met een andere blondine dan Pommeline

Youtube

Gaan Fabrizio en Pommeline nog steeds in het huwelijksbootje stappen? Een vraag die vele Vlamingen zich stellen nadat ze al lang niets meer samen op sociale media postten. Al geeft een foto van op het strand met Fabrizio in het gezelschap van een andere vrouw je hierop een antwoord.

Hoe het nu juist tussen Pommeline en Fabrizio zit dat kunnen we niet met zekerheid zeggen. Binnenkort zouden de twee meespelen in Temptation Island VIPS waaruit we misschien een beter zicht krijgen op hoe verliefd zij nog zijn. De foto van Fabrizio met een andere vrouw belooft alleszins niet veel goeds.

Van de ene verleidster naar de andere

De vrouw met wie Fabrizio gezien werd op het strand blijkt Julia Muller te zijn. Dat is één van de verleidsters die meedoet aan Temptation Island VIPS. Gezien de geruchten doen voorspellen dat het koppel meedeed aan dit programma, zou een breuk tussen de twee niet onwaarschijnlijk zijn.

Oude fout verwijderen

Ook Pommeline doet ons geloven dat het niet meer rozenkleur en maneschijn is tussen haar en Fabrizio. Ze liet namelijk een week geleden de tatoeage van Fabrizio zijn naam weglaseren. De twee werden al eerder gecontacteerd voor een gesprek maar beiden geven niets prijs. Waarschijnlijk heeft zwijgplicht in verband met het programma Temptation Island VIPS hier wel iets mee te maken. Nog eventjes wachten dus, al lijken de trouwplannen misschien toch wel in het water te vallen.

Gesponsorde artikelen