Fabrizio stelt nieuwe vriendin voor op Instagram

Fabrizio Tzinaridis is afgelopen weekend met verrassend nieuws gekomen. De voormalige deelnemer van onder andere Temptation Island en De Bachelor deelde op Instagram namelijk een foto met zijn nieuwe vriendin.

Eind april konden we op Play4 zien hoe Fabrizio in de finale van De Bachelor zijn allerlaatste roos gaf aan de Nederlandse Madieke. Daarbij haalde de 28-jarige Nederlandse het van de 21-jarige Margaux. Die laatste maakte duidelijk ook iets los in Fabrizio, maar zijn gevoelens voor Madieke waren naar eigen zeggen sterker. Uiteindelijk werd het zowel met Madieke als met Margaux niets na het programma, hoewel hij met Margaux nog enige tijd contact hield.

Onlangs nam Fabrizio dan deel aan ’t Love Eilandje van Streamz. Daarbij konden onbekende Vlamingen een date proberen versieren met enkele bekende gezichten uit verschillende realityprogramma’s. Kort daarna sprak hij in een interview met RTL Boulevard openlijk over hoe het is om te daten na deelgenomen te hebben aan programma’s als Temptation Island en De Bachelor. “Ik probeer daar op de juiste manier mee om te gaan, maar het is niet evident om iemand te vinden die écht is”, zei hij toen nog.

Nieuwe liefde gevonden

Maar blijkbaar heeft Fabrizio Tsinaridis nu toch opnieuw de liefde gevonden. Op Instagram deelde hij zondag namelijk een foto van zichzelf – met korter haar – en een blondine. “Zij is de reden dat ik naar beneden naar mijn smartphone kijken en moet glimlachen. En daarna tegen een paal loop”, schreef Fabrizio bij de foto.

Hoewel de dame in kwestie niet getagd is, achterhaalde het juice-account – via Love Reality – al dat het zou gaan over een Sanne die uit Antwerpen komt. Voor meer informatie over zijn nieuwste vlam is het vermoedelijk wachten tot het koppel zelf meer bekendmaakt via sociale media.

Meer
Lees meer...