Fabrizio van ‘Temptation Island’ krijgt vandaag een nieuwe neus en natuurlijk kan je dat meevolgen

Fabrizio van ‘Temptation Island’ krijgt vandaag een nieuwe neus en natuurlijk kan je dat meevolgen

‘Temptation Island’-verleider en vriend van Pommeline, Fabrizio gaat vandaag onder het mes. De Limburgse tattoo-artiest gaat voor een neuscorrectie. Zijn Griekse neus is namelijk zijn grootste onzekerheid en daar wil hij graag vanaf.

Er gaat tegenwoordig geen dag voorbij zonder dat een deelnemer van Temptation Island aan z’n lichaam laat werken. Hoewel het vaak de verleidsters en vrouwelijke deelnemers zijn die voor een grotere boezem of een nieuw paar billen gaan, is er nu een man aan de beurt. Verleider Fabrizio gaat vandaag namelijk onder het mes voor een neuscorrectie en wij kunnen weer allemaal vanop de eerste rij mee volgen.

Nieuwe neus

Fabrizio wil dus een nieuwe neus. De verleider met Griekse roots vindt zijn neus te groot en prominent. “Het is iets waar ik al enkele jaren mee zit. Ik heb een typische Griekse neus en een bobbeltje”, liet de verleider enkele maanden geleden weten in een vlog van plastisch consulente Diana Gabriëls. Nu wel hij dus van die onzekerheid af en gaat hij voor een nieuwe neus.

Enkele weken terug ging Fabrizio ook al eens op bezoek bij de plastisch chirurg. Toen liet hij zijn wallen opvullen, iets waar hij zich ook lang onzeker over voelde.

Vriendin Pommeline achterna

Het komt natuurlijk niet als een verrassing dat Fabrizio nu ook kiest voor plastische chirurgie. Hij vormt namelijk al enkele maanden een koppel met Pommeline, die haar liefde voor cc nooit onder stoelen of banken heeft gestoken.

Pommeline had toen we haar leerden kennen al “500 cc aan humor”, maar had na haar deelname aan Temptation Island en de opmerkingen van Rosanna complexen over haar achterwerk. Daarom liet Pommeline haar billen twee keer vergroten. De eerste keer gebeurde dat met haar eigen vet, de tweede keer, enkele weken geleden, ging ze voor implantaten.

Instagram pommelinetilliere

Operatie bekijken

Omdat er technische problemen waren bij die tweede ingreep van Pommeline werd de operatie niet live getoond op de Instagrampagina van Diana Gabriels. Dit is ook waarom je de neuscorrectie van Fabrizio vandaag niet live kan volgen, maar later vandaag wel te zien zal krijgen.

Daarvoor zal je naar het YouTubekanaal van Diana moeten gaan om 16 uur. Dan zal er namelijk een vlog van de volledige ingreep online komen. Ondertussen is er daar wel al een korte video te zien van de rit naar de Nederlandse plastisch chirurg die de neus van Fabrizio onder handen zal nemen.

Bekijk hier hoe de neus van Fabrizio er, als alles goed gaat, straks zal uitzien:

Om 16 uur komt de vlog online waarin je alles kan bekijken:

De operatie zit er ondertussen al op, zo deelde Pommeline dit kiekje op Instagram:

Gesponsorde artikelen