FACTS kondigt eerste Hollywoodster aan die naar Gent komt … en het is meteen een grote naam

FACTS kondigt eerste Hollywoodster aan die naar Gent komt … en het is meteen een grote naam

Leuk nieuws voor alle fans van sciencefiction en fantasy want FACTS maakt zijn eerste gast bekend. Hollywoodster Karl Urban komt op 21 en 22 oktober naar Gent voor fotoshoots en signeersessies. De acteur is vooral bekend als Éomer uit ‘Lord of the Rings’ en Bones uit ‘Star Trek’, maar speelde ook veel andere rollen.

De jaarlijkse FACTS-beurs in Gent is de hoogmis voor iedereen die houdt van fantasy, animatie, sciencefiction en cosplay. Op 21 en 22 oktober strijkt het event weer neer in Flanders Expo in Gent en ook dit jaar zullen heel wat grote namen aanwezig zijn.

Rohan-ridder Éomer

De eerste Hollywoodster die zijn aanwezigheid bevestigt, is Karl Urban. Hij is vooral bekend als Rohan-ridder Éomer in de tweede en derde Lord of the Rings-film. Fans van Star Trek kennen hem dan weer als Dr. Leonard ‘Bones’ McCoy. In de legendarische reeks Xena: Warrior Princess speelde hij Julius Caesar.

Daarnaast had hij ook rollen in de films van Riddick, The Bourne Supremacy, Dredd en binnenkort ook in Thor: Ragnarok. Karl Urban heeft ook een Belgische link. In de Amerikaanse remake van The Loft speelde hij Vincent Stevens, de rol die in de originele film door Filip Peeters werd gespeeld.

Lord of the Rings

Gesponsorde artikelen