Fake tan-experiment loopt helemaal mis. Een tintje bruiner, vroeg deze vrouw. Dit is wat ze kreeg

Fake tan-experiment loopt helemaal mis. Een tintje bruiner, vroeg deze vrouw. Dit is wat ze kreeg

Een jongedame uit het Engelse Bury heeft de blunder van haar leven begaan … Het is zo erg dat ze zelfs al een week niet meer buiten durft te komen. Het begon allemaal toen haar gebruikelijke zelfbruiner vorige week uitverkocht was.

De twintigjarige Ebony Foley smeert elke dag een kunstmatig zelfbruiner op haar lijf. Maar toen haar lievelingszalfje vorige week uitverkocht was, schafte ze een nieuwe zelfbruinende mousse aan. Een fatale keuze! Na enkele ogenblikken zag het gezicht van Foley zo zwart als dat van Zwarte Piet. Haar zoontje begon zelfs te huilen toen hij haar zag. Dat schrijft de Britse krant The Sun.

“Mijn lichaam zag er nog oké uit, maar mijn gezicht was onmiddellijk veel te donker”, zegt Foley. “Mijn vriend Dean heeft het spul letterlijk van mijn gezicht proberen te schrapen met de harde kant van een spons. Het kwam eraf als vuil.”

Foley is wel degelijk een poosje thuisgebleven na het voorval: “Ik ging normaal vorig weekend een stapje in de wereld zetten met mijn vriendinnen, maar dat heb ik toch aan mij laten voorbijgaan. Ik ben al bijna een week niet buiten geweest uit schaamte. Iedereen zou me ronduit uitlachen. En op zich is het ook wel best grappig.”

Zo ziet Foley er normaal uit:

Gesponsorde artikelen