Familie Avicii bedankt fans en collega’s in een open verklaring

Familie Avicii bedankt fans en collega’s in een open verklaring

De plotse dood van de bekende dj Avicii zorgde voor een wereldwijde schok. Vele fans uitten hun verdriet en medeleven op sociale media. De familie van de Zweed heeft al die trouwe fans openlijk bedankt in een verklaring in het Amerikaanse tijdschrift Variety. 

Tim Bergling, aka Avicii, stierf op 20 april op 28-jarige leeftijd in de Omaanse hoofdstad Muscat. Hij was vooral bekend door zijn hits Wake Me Up, The Nights en Hey Brother. Zijn overlijden heeft mensen wereldwijd tot in de ziel geraakt. In het Amerikaanse tijdschrift Variety heeft zijn familie alle fans en collega-muzikanten bedankt voor de steunbetuigingen.

Lees hieronder hun verklaring:

We willen jullie bedanken voor de steun en liefdevolle woorden over onze zoon en broer. We zijn iedereen zo dankbaar die van Tim’s muziek hield en waardevolle herinneringen aan zijn liedjes had. Bedankt voor alle initiatieven om Tim te eren, met openbare bijeenkomsten, kerkklokken die zijn muziek luiden, het eerbetoon op het Coachella-festival en momenten van stilte over de hele wereld. Wij zijn dankbaar voor de privacy in deze moeilijke tijd. Wij wensen dat het zo blijft.

Liefs,

De familie van Tim Bergling

Epa

Gezondheidsproblemen

Avicii verbleef in het Muscat Hills Resort, waar zijn lichaam aangetroffen werd. Net zoals iedereen waren ook de uitbaters van het hotel met verstomming geslagen toen hij overleed. Toch zou hij al een tijdje problemen gehad hebben met zijn gezondheid en liet hij in 2016 weten dat hij zou stoppen met optreden tot grote spijt van zijn fans. Avicii was één van de populairste elektronische dance-muziekartiesten aller tijden.

Gesponsorde artikelen