Fan van Amélie Lens en katten? Dan is deze collectie iets voor jou!

Fan van Amélie Lens en katten? Dan is deze collectie iets voor jou!

Amélie Lens en het Belgische modelabel CKS slaan voor de derde keer de handen in elkaar. De twee lanceren een nieuwe capsulecollectie die in het teken staat van haar liefde voor katten. De lijn bestaat uit zwarte kledij gecombineerd met een kleurrijk kattenmotief, geschikt voor elke dag en voor een festival.

Vorig jaar werd Amélie Lens op de Red Bull Elektropedia Awards verkozen tot de beste dj van ons land. Naast de liefde voor muziek, heeft Amélie nog vier grote liefdes: mode en haar katten Winter, Frank en Morris. Deze combineert ze in haar nieuwste capsulecollectie in samenwerking met CKS.

Kattenmotief

Voor deze nieuwste kledinglijn vertrok Amélie vanuit minimalistische ontwerpen in het zwart, haar lievelingskleur. Deze worden in contrast gebracht met een leuk kattenmotief in verschillende kleuren, zoals geel, groen en roze. Je kan je verwachten aan basics met een leuke twist, zoals transparante of kante details.

Er is ook goed nieuws voor de fans van de Raver-items uit de vorige collectie. Zowel sportieve Raver-tops als nieuwe hoodies en T-shirts met Raver embroideries passeren de revue.


Voor elke dag of voor een festival

In de collectie komen verschillende stijlen aan bod. En je kan eindeloos combineren en matchen. Amélie zelf draagt de kleurrijke items op een simpele zwarte jeans voor een alledaagse look, terwijl ze de jumpsuit of de jurkjes zou dragen naar een feestje.

De favoriete outfit van Amélie is het zwarte kleedje met een doorschijnende bovenkant, zoals op de foto hiernaast.

Techno for Humanity

Op 15 april zal Amélie Lens de collectie vieren op de eerste editie van het festival ‘Techno For Humanity’. Een technofestival waarvan een deel van de opbrengsten aan het goede doel geschonken worden. Bovendien wordt er per stuk dat je koopt uit de kledinglijn, 5 euro gedoneerd.

De collectie is te koop in de CKS shops en online.

CKS

Gesponsorde artikelen