Fan van avocado? Mexicaans luxehotel viert de vrucht een hele maand met een heus festival

Fan van avocado? Mexicaans luxehotel viert de vrucht een hele maand met een heus festival

Als je graag avocado lust moet je naar Mexico verhuizen, want daar wordt de vrucht uitgebreid gevierd. In een luxehotel in Puerto Vallarta wordt een avocadofestival gehouden waar het groen ziet van de vrucht. Gasten worden er enorm verwend! 

Wil je de hele maand lang avocado proeven, zien en ruiken? Dan moet je naar het luxueuze hotel Casa Velas gaan, waar het festival ‘Guacamania’ plaatsvindt. Het hotel organiseert een activiteitenreeks van een maand om de vrucht te vieren. Chef-koks zorgen voor een … ja hoor, avocadomenu! Je hebt keuze uit onder andere avocado-burrito’s, wafels met avocado- en walnotenconfituur, avocado tiramisu en nog meer. Aan het zwembad en de privé-oceaanclub kan je genieten van verse guacamole bereid door een echte ‘guacamologist’. Zelf kunnen de gasten ook kookles volgen om de fijne kookkunst van de guacamole onder de knie te krijgen.

Afkoelen met smaak

Het is natuurlijk heel erg warm in Puerto Vallarta, maar ook daar gebruikt het hotel de avocado voor. Gasten kunnen afkoelen met avocado-ijs. En dat ziet er zo uit:

Maar de verwennerij komt niet tot zijn einde: in de spa kunnen gasten ook behandelingen krijgen met avocado als hoofdingrediënt. En laten we vooral geen drankje vergeten! Met een avocado-cocktail of avocado-martini in de hand kom je niets te kort. Santé!

Gesponsorde artikelen