Fan van ‘You’ en ‘Cheer’? Dan is ‘Dare Me’ zeker een must-see!

Dare Me Netflix
Netflix

Ondertussen weten we al lang dat we in ons “kot” moeten blijven. Dat wordt ons tot vervelens toe duidelijk gemaakt. Maar het is allemaal met één doel: de verspreiding van het coronavirus tegengaan. En gelukkig is er ook een voordeel aan binnen blijven. Zo kan je zonder schuldgevoel al je favoriete series en films bingewatchen!

Lang leve het wondermooie internet. Maar wat nog mooier is, is een streamingdienst vol spannende series en films. En voor wie even door zijn lijstje op Netflix is, hebben wij een tip. Dare Me is de perfecte serie om te bekijken tijdens de lockdown.

Dare Me

Dare Me is gebaseerd op de gelijknamige roman van Megan Abbott. Net zoals You werd de serie voor het eerst in december getoond op de Amerikaanse televisie. Maar de reeks kende pas echt z’n succes toen Dare Me onlangs op Netflix verscheen. En sindsdien krijgen Twitteraars maar niet genoeg van de reeks. Veel fans vinden dat de serie een mix is tussen You, Cheer en Euphoria.

Dare Me gaat volledig over de Amerikaanse cheerleadingwereld. Het verhaal van het boek en de serie gaat over een team cheerleaders van Sutton High. Daar leiden de dominante Beth Cassidy en haar trouwe beste vriendin Addy Hanlon het team. Maar alles verandert wanneer een nieuwe kille coach, Colette French, het schoolcheerleaderteam overneemt. Al snel ontstaat er een heuse strijd tussen Beth en de nieuwe coach. Ook de relatie tussen de twee beste vriendinnen slaat om. Addy is dol op Colette en ziet het helemaal zitten om het team naar een hoger niveau te brengen. Tot grote jaloezie van Beth.

Verslavend

De meisjes worden tot hun fysieke en psychologische uitersten geduwd terwijl ze strijden om de beste positie in het team. Dan wordt Addy op een nacht in een nachtmerrie getrokken. Ook Beth en Colette raken alsmaar meer verstrengeld in elkaars leven en ontdekken al snel elkaars duistere geheimen … De situatie wordt steeds spannender en rommeliger. Voordat je het weet kan je niet meer stoppen met kijken! En als we de fans op Twitter mogen geloven, is het einde zeer onverwachts. Ze eisen een tweede seizoen.

Bekijk hier de spannende trailer van Dare Me:

Gesponsorde artikelen