Fans van Doctor Strange kunnen hem ook verwachten in ‘Thor: Ragnarok’

Fans van Doctor Strange kunnen hem ook verwachten in ‘Thor: Ragnarok’

De superheldenfilms van Marvel bouwen nu al een flink aantal jaren op naar een climax en zijn nu op dat punt gekomen dat ze een puzzel van flink wat stukjes vormen. In 2016 was het aantal superhelden al niet meer op één hand te tellen in ‘Captain America: Civil War’ en ook Thor krijgt gezelschap in zijn aankomende film.

Bevestigd via Disney-fansite D23: naast Thor zelf zullen ook The Hulk en Doctor Strange in Thor: Ragnarok te zien zijn in een strijd tegen “intergalactic baddies: both familiar and new.”

Wie na de aftiteling van Doctor Strange lang genoeg bleef zitten valt niet van zijn stoel door deze mededeling, want het was Thor die in de epiloog van die film te zien was.

Ook Planet Hulk zal te zien zijn in de film. Dit wed door regisseur Taika Waititi bevestigd in een interview met Total Film Magazine. Planet Hulk hebben we tot nu toe nog niet te zien gekregen in de films van Marvel. Het is de planeet Sakaar die The Hulk probeert over te nemen.

Taika Waititi heeft dus de regie in handen en dat is best opmerkelijk. Waititi heeft eerder al enkele afleveringen van de komische HBO-reeks Flight Of The Chonchords geregisseerd en de komische vampierenfilm What We Do In The Shadows uit 2014, niet meteen producties die dicht bij de grote Marvel-films liggen.

Naast Benedict Cumberbatch als Doctor Strange, Mark Ruffalo als Hulk en Chris Hemsworth als Thor zijn er ook rollen voor Cate Blanchett en Jeff Goldblum.

En Natalie Portman?

Natalie Portman van haar kant zal niet meer te zien zijn in de derde film van Thor. Ze speelde in Thor (2011) en Thor: The Dark World (2013) de wetenschapster en Thors love interest Jane Foster. Voor haar is er geen rol weggelegd in Ragnarok. In een recent interview vertelde Portman dat ze hoopt ooit te mogen terugkeren in het MCU. Ze loofde vooral het aanspreken van je verbeelding tijdens de opnames:

“Als je zo’n films maakt, werk je met zoveel blue screen dat je volledig op je verbeelding moet vertrouwen”, zo vertelde Portman”, en da’s een gigantische uitdaging.Je moet een hele wereld creëren. Vergelijk het met wat we allemaal deden toen we klein waren.”

Thor: Ragnarok verschijnt allicht begin november 2017.

Gesponsorde artikelen