Left Right
scrollTop top

‘Fantastic Beasts’-acteur Eddie Redmayne is opnieuw papa


‘Fantastic Beasts’-acteur Eddie Redmayne is opnieuw papa

Eddie Redmayne is voor de tweede keer vader geworden. De 36-jarige Engelse acteur van Fantastic Beasts and Where to Find Them en zijn vrouw Hannah Bagshawe, hebben een zoontje gekregen. Het kleine ventje, genaamd Luke Richard Bagshawe Redmayne, pronkt naast zijn grote zus Iris Mary. 

Op 10 maart mocht het koppel de nieuwe baby verwelkomen. Redmayne’s vertegenwoordiger bevestigde de geboorte in het Amerikaanse tijdschrift PEOPLE. Het geslacht van de baby wilden ze nog niet weten, dus kozen ze een uniseksnaam en dat is Luke geworden. Zijn grote zus, Iris Mary, is nog maar 21 maanden oud of ze hebben hun handen opnieuw vol met Luke. “We begonnen juist wat meer slaap te krijgen en we beseffen heel goed hoe belangrijk dat is. Nu bereidden we ons opnieuw voor om in de loopgraven te treden”, zo vertelde de nieuwe papa in het Amerikaans praatprogramma Live with Kelly and Ryan.

Redmayne verscheen ook in het Amerikaans praatprogramma The Ellen DeGeneres Show. Daarin vertelde hij over de ervaring als kersverse papa. “Iedereen praat over hoe weinig slaap je hebt wanneer je vader wordt en dan ben je plots de man die zweeft in een constante jetlag, met een overdosis van cafeïne”, grapt hij. Ondanks zijn tekort aan slaap, maakt zijn kleine ventje zijn dag weer goed. “Het is 3 uur ’s morgens en je bent lichtjes geïrriteerd”, vertelt de Oscarwinnaar, “maar dan krijg je die lieve glimlach en je hart breekt. Het is het helemaal waard.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.166.670
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden