Fashionista’s, juich! Er komt een nieuwe Primark-winkel naar ons land

Fashionista’s, juich! Er komt een nieuwe Primark-winkel naar ons land

Wie herinnert zich nog hoe blij iedereen was toen Primark in 2014 openging in de Nieuwstraat in Brussel? Voor alle fashionista’s en shopaholics in ons land was dat een keimooi moment. Maar binnenkort kan je dat moment gewoon opnieuw beleven! Want Primark gaat een nieuwe vestiging openen in België.

Primark, een naam, een concept, en ook een beetje een fantasie. Goed nieuws voor de shopaholics onder u, want de Ierse keten bouwt een nieuwe vleugel aan het Paleis der Lage Prijzen. Dat lees je goed: er komt een nieuwe Primark op de Elsense Steenweg in Brussel.

Hoewel Primark al vier vestigingen heeft in België (in Brussel, Luik, Gent en Hasselt), blijft het dus uitbreiden. De nieuwe winkel komt er in plaats van de oude Sport Direct.

Getty

Drie verdiepingen = keuze genoeg

Voorlopig staat alles nog in stellingen, maar eind 2018 opent het klerenparadijs van 6.000 m². De Primark in de Nieuwstraat heeft maar één verdieping, maar deze zal er drie hebben. Awesome toch? Wat heb je te verliezen buiten enkele euro’s op je creditcard?

Binnenkort kunnen we dus ver weg van de drukte van de Nieuwstraat genieten van lage prijzen en fancy kleren. We zien je bij de opening!

iStock

Gesponsorde artikelen