‘FC De Kampioenen’-film ‘Viva Boma’ is na één weekend de meest bezochte Vlaamse film van 2019

Viva Boma, de vierde film van FC De Kampioenen, is nog maar sinds afgelopen weekend in de bioscoop, maar wist nu al 131.500 bezoekers te lokken. Daarmee is Viva Boma nu al de meest bezochte Vlaamse film van 2019. Het staat vast dat de franchise nog lang niet uitgeput is en de bekendste voetbalploeg van Vlaanderen nog steeds razendpopulair is.

Viva Boma wist afgelopen weekend al 131.500 betalende bezoekers te lokken. Daarmee is de nieuwe film van regisseur Jan Verheyen nu al de meest bezochte Vlaamse film van 2019. Kampioenen Forever, de vorige FC De Kampioenen-film, lokte na het eerste weekend 120.000 toeschouwers.

Nieuwe carrière voor Ronaldinho

In Viva Boma leiden Boma en Goedele Ronaldinho (gespeeld door Niels Destadsbader) op om de nieuwe PDG van de Boma Vleesindustrie NV te worden. Zijn hart ligt echter nog steeds bij het voetbal en bij zijn nieuwe crush Niki.

Fernand en DDT

Bovendien bereiden de Kampioenen een promotiestunt voor om de Viva Boma-worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval. Fernand en DDT zien dan ook hun kans om de bekendste voetbalploeg van Vlaanderen mooi voor schut te zetten.

Meer
Lees meer...