“F*ck Trump”: naar deze graancirkel keek Trump vandaag tijdens gesprek met Theresa May

“F*ck Trump”: naar deze graancirkel keek Trump vandaag tijdens gesprek met Theresa May

Vlakbij het huis van de Britse premier Theresa May stond vandaag een opvallende boodschap in een graanveld te lezen. “F*ck Trump”, maar dan in het Russisch. De hele graancirkel heeft een diameter van 200 meter en is het werk van het marketingbureau The Tenth Man.

Donald Trump moest over het veld vliegen om de Britse premier Theresa May te bezoeken. Ook vanuit het huis van May zou de Amerikaanse president de graancirkel moeten kunnen hebben gezien. Chequers is het buitenverblijf van May en op dit landgoed heeft ze Trump ontvangen.

Boer haat Trump niet

Het marketingbureau The Tenth Man liet wel weten dat het moeilijk was het terrein te betreden om de enorme graancirkel te construeren. De boer die het veld bezit, werd betaald door het agentschap. Nochtans is de man geen Trump-hater en interesseert hij zich niet in politiek. “Veel mensen hebben me het gevraagd, maar mijn mening over Trump is geheel neutraal”, zei hij aan de krant Herald. “Voor mij was dit zuiver een transactie tussen mezelf en de artiest.”

Als Trump toevallig niet naar beneden heeft gekeken, dan zal hij niet ontsnappen aan het beeld dankzij de pers en de sociale media …

Gesponsorde artikelen