Fellaini heeft een heel opvallend nieuw kapsel

Fellaini heeft een heel opvallend nieuw kapsel

Rode Duivel Marouane Fellaini heeft een nieuw kapsel. De man, die we natuurlijk allemaal kennen van z’n gigantische afro, ging voor een korte coupe. Op Twitter deelde hij foto’s van zijn nieuwe look, met de boodschap: “New year, new look”. 

Marouane Fellaini is een paar centimeter kleiner geworden. De Rode Duivel heeft namelijk z’n afro afgeschoren. Fellaini zal niet meespelen in de Nations League-wedstrijd tegen IJsland, maar heeft er nu dus toch voor gezorgd dat er over hem gesproken wordt.

Kapselkameleon

Het is niet de eerste keer dat Marouane Fellaini voor een drastische nieuwe look gaat. In 2014 leek het al een keertje dat hij z’n krullen afgeschoren had, maar toen had hij strakke vlechtjes in z’n haar laten leggen. In 2016 verfde hij z’n donkere krullen blond, waarvan je tot nu de restanten in z’n puntjes kon zien.

Maar nu is hij dus echt voor een drastisch nieuwe look gegaan en zijn z’n krullen echt helemaal verdwenen. Op Twitter verkondigde hij het nieuws met de boodschap: “New year, new look“. Maar het is toch geen nieuwjaar, horen we je denken. Nee, inderdaad. De Rode Duivel doelt met “New year” dan ook op z’n verjaardag. Hij besluit z’n tweet namelijk met de hashtag #birthdaytomorrow. Maar ook dat is toch wat vreemd, aangezien de Rode Duivel pas op 22 november jarig is. Mogelijk doelt hij dus op de verjaardag van iemand anders of zat er wat verstand in z’n krullen. 😉

Bekijk hier de nieuwe look van Marouane Fellaini:

En zo blijft er dus nog maar één afro over bij de Rode Duivels:

En waar die krullen dan precies naartoe zijn? Wel, daar had AS Roma een hilarisch antwoord op:

Gesponsorde artikelen