‘Ferry: de serie’ van Netflix krijgt eerste teaser

Frank Lammers keert binnenkort terug als Ferry Bouman in de Netflixreeks Ferry: de serie. Daarin zien we hoe Ferry, bekend van Undercover, als beginnende xtc-producent, naam probeert te maken in de Brabantse onderwereld. Netflix deelde zojuist de eerste beelden van de reeks, die op 3 november uitkomt.

De laatste jaren is Ferry Bouman uitgegroeid tot een van de populairste personages in de Lage Landen. Al sinds zijn intrede in de reeks Undercover is hij publieksfavoriet. Dat vertaalde zich na drie seizoenen van de reeks zelfs in een eigen film, maar nu krijgt het personage ook nog eens zijn eigen Ferry: de serie. Die zal vanaf 3 november te zien zijn op Netflix.

Ferry Bouman

Ferry: de serie is een prequel en gaat over een jongere Ferry Bouman. We zien hoe hij zijn eerste stappen zet als xtc-producent en zo zijn plaats probeert te bemachtigen in de Brabantse onderwereld. Dat doet hij samen met John (Raymond Thiry), zwager Lars (Yannick van de Velde), Remco (Tim Haars) en Dennis (Huub Smit). Samen gaan ze de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack (Steef Cuijpers) en een beruchte motorclub in de strijd om de macht in de onderwereld.

Daarnaast moet Ferry ook zijn geliefde Danielle (Elise Schaap) tevreden houden. Zij ontdekt echter al snel zijn duistere kant en zo wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen in zijn weg naar de top.

Bekijk hier de trailer van Ferry: de serie:

Ferry: de serie is vanaf 3 november exclusief te zien op Netflix. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...