Festivalnieuws: Lokerse Feesten strikt The Prodigy en affiche van Cactusfestival compleet met deze namen

Festivalnieuws: Lokerse Feesten strikt The Prodigy en affiche van Cactusfestival compleet met deze namen

De zomer worstelt zich als een opdringerige ‘Timtation’ in ons leven en alsof dat niet genoeg is, is de affiche van Cactusfestival rond met de aankondigingen van Her, Témé Tan en Douglas Firs. Afspraak van 13 tot 15 juli in het Minnewaterpark in Brugge. De Lokerse Feesten pakken dan weer uit met The Prodigy en Chase & Status DJ Set & Rage. Dat feestje gaat door op donderdag 9 augustus.

The Prodigy komt op 9 augustus naar de Lokerse Feesten! Sinds hun tweede single Charly uit 1991 zijn ze niet meer uit het muzieklandschap weg te denken. Ze werden bekend met schijven zoals No good, Poison, Breathe en Smack my bitch up. Na de eeuwwisseling bleven ze relevant met tracks als Baby’s got a temper, Invaders must die, World’s on fire en Omen.

The Prodigy op een festival, dat verzekert een legendarisch optreden, dikke beats, waanzin en oorsuizingen. Ook Chase & Status DJ Set & Rage werd aangekondigd.

Affiche van Cactusfestival rond

Cactusfestival kiest voor talent dichtbij huis. De Vlaamse indie-rockers van Douglas Firs, de Franse popgroep Her en Témé Tan, de Brusselaar met Congolese roots die mensen wil doen dansen, komen naar het festival.

Eerder was al bekend dat onder andere Intergalactic Lovers, Jasper Steverlinck, Triggerfinger, Arsenal, Slowdive en Buffalo Tom naar het festival zouden komen.

Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar.

De volledige line-up van Cactusfestival:

Gesponsorde artikelen