Left Right
scrollTop top

‘FIFA 18’ krijgt een gratis WK-update en de ratings voor de Belgen zijn binnen!


‘FIFA 18’ krijgt een gratis WK-update en de ratings voor de Belgen zijn binnen!

De wereldbeker in Rusland komt eraan, en dat kan EA natuurlijk niet zomaar laten voorbijgaan. Op 29 mei plannen ze dan ook een update voor ‘FIFA 18’ waardoor je zelf helemaal door de wereldbeker zal kunnen spelen. Het belangrijkste aan die update? Hij is helemaal gratis! EA kondigde intussen ook al de ratings voor de Belgen aan en … daar kwam meteen veel kritiek op.

FIFA 18 zal op 29 mei een grote update krijgen. In aanloop naar de wereldbeker zal EA namelijk een heuse WK-update op ons loslaten. En dat is opmerkelijk, want normaal gezien brengt EA telkens een apart game uit voor een wereldbeker. Dat is natuurlijk telkens weer extra geld in het laatje. Maar deze keer dus niet. EA zal die grote WK-update zelfs helemaal gratis gaan aanbieden!

Nederland kan meegenieten

EA zal niet alleen alle 32 gekwalificeerde nationale teams gaan updaten, maar ook de twaalf stadia zullen een update krijgen, met nog meeslependere atmosfeer en speciale spandoeken voor de nationale teams.

Naast de standaard wereldbeker zal je ook je eigen WK kunnen samenstellen. Een leuke extra voor landen zoals Italië, de VS of Nederland, die het deze zomer zonder hun team zullen moeten stellen in Rusland. Daarnaast zal EA de wereldbeker ook naar het populaire Ultimate Team brengen. Daar zal jij je droomefltal kunnen samenstellen uit al de sterren van de 32 landen en een aantal legendarische iconen uit de geschiedenis van de wereldbeker.

Rode Duivels

EA zal voor de selectie van elk deelnemend land nieuwe ratings geven. En wij waren als een van de eerste aan de beurt, maar niet iedereen is tevreden. Het lijkt erop dat EA z’n ratings heeft gebaseerd op basis van wat de spelers gepresteerd hebben bij de Rode Duivels, wat voor een aantal spelers een wel heel rare rating geeft …

Kevin De Bruyne en Eden Hazard voeren het lijstje aan met 90:

Ook keeper Thibaut Courtois en aanvallers Dries Mertens en Romelu Lukaku kregen mooie ratings:

EA gaf onze drie centrale verdedigers zelfs dezelfde score:

Daarna volgen al, opvallend genoeg, de twee spelers die naar China verkasten: Axel Witsel en Yannick Ferreira Carrasco

Mousa Dembele en Thomas Meunier hadden volgens velen dan weer een hogere score verdiend:

Marouane Fellaini en Michy Batshuayi hun scores blijven nagenoeg gelijk met die in de normale FIFA 18:

Maar vooral bij de rating van Radja Nainggolan stellen veel fans zich grote vraagtekens:

Nainggolan was het hele seizoen een sterkhouder bij AS Roma en behaalde zelfs de halve finale van de Champions Leaugue. Waarschijnlijk ligt zijn slechte relatie met bondscoach Roberto Martinez, en de verschillende niet-selecties als gevolg, daar aan de basis van. Nainggolan krijgt in de gewone game een rating van 86. EA vond het dus nodig van Nainggolan met maar liefst 5 punten te downgraden.

Bekijk hier ook de rest van de selectie van EA:

Wil jij de Rode Duivels zelf naar de wereldbekertitel spelen? Dan moet je zeker FIFA 18 kopen voor 29 mei!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.477.005
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810