Finale ‘Physical: 100’ staat nu op Netflix

Na vijf weken is het eindelijk zover, vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de finale van Physical: 100. De Zuid-Koreaanse reeks, die vaak vergeleken wordt met Squid Game, gaat op zoek naar de persoon met “het meest perfecte lichaam”. Van de 100 personen die te zien waren in de eerste opdracht blijven er nu nog maar zes over, waarvan er vijf het zullen schoppen tot het laatste spel. Daarin zal de winnaar bepaald worden.

Vanaf vandaag kan je kijken naar de negende en laatste aflevering van Physical: 100 op Netflix. De Zuid-Koreaanse realityreeks wist de afgelopen weken uit te groeien tot de populairste niet-Engelstalige reeks van het moment. En in de finale zullen we te weten komen wie de winnaar is en dus met 300 miljoen won (zo’n 216.000 euro) naar huis gaat.

Finale

Na een afvalrace van vijf weken kan je nu kijken naar de finale van Physical: 100. In de vorige aflevering, die we de halve finale kunnen noemen, kregen we te zien hoe de teams zich moesten verdelen over vijf opdrachten. De winnaars van die vijf opdrachten kregen een plekje in de finale.

We kregen al te zien hoe autoverkoper Jo Jin-hyeong, rodelaar Park Jin-yong, ijsklimmer Kim Min-cheol en crossfitter Woo jin-yong zich plaatsten voor de finale. De vijfde en laatste finalist kenden we nog niet. Daarbij gaat het nog tussen skeletoni Yun Sung-bin en wielrenner Jung Hae-min. Hoe de finale er zal uitzien, weten we voorlopig nog niet. Maar we weten wel dat we op het einde van de negende aflevering zullen weten wie de winnaar wordt, 300 miljoen won (zo’n 216.000 euro) rijker is én zichzelf de persoon met het meest perfecte lichaam kan noemen.

Bekijk hier nog eens de teaser voor de laatste aflevering van Physical: 100:

Physical: 100 is een van de 34 Zuid-Koreaanse titels die Netflix dit jaar zal uitbrengen. Hier vind je de volledige lijst. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...