Flatgebouw krijgt een volledige infinity pool op het dak, maar hoe kan je daar in hemelsnaam in of uit?

Infinity pool Londen
Twitter

Een zwembad bovenop een flatgebouw, zonder ladder, maar met glazen wanden langs alle kanten? Het ziet er indrukwekkend uit, maar het is ook verwarrend. Want hoe kan je in of uit dat zwembad? Wel, er is wel degelijk een manier voor.

Het lijkt recht uit The Sims te komen, de nieuwste infinity pool, maar ze willen hem echt maken. Dit zwembad met glazen wanden en zonder trapje zal gebouwd worden op een flatgebouw in Londen maar in of uit het zwembad gaan, is niet zo makkelijk.

Geen trapje

Het zwembad past dus precies op het dak van het flatgebouw, waardoor er geen plaats is voor een ladder of een trapje. Maar hoe geraak je er dan in en uit? Da’s de vraag die het internet zich lange tijd stelde.

Word je in het zwembad getakeld? Moet je ervoor uit een vliegtuig springen? Of moet je langs de muur van het flatgebouw naar boven klauteren met van zuignappen? Of zitten de zwemmers gewoon voor de rest van hun leven vast zoals je Sims? Geen zorgen, er is wel degelijk een manier om in en uit het zwembad te geraken, al is die toch wat ingenieus.

Bewegende draaitrap

De oplossing is een bewegende draaitrap. Wanneer er iemand in of uit het zwembad wil, komt deze trap in een buis omhoog uit de bodem en kan je zo het zwembad betreden of eruit gaan.

Wie graag eens in het bijzondere zwembad wil gaan plonsen, zal wel nog even geduld moeten hebben. De bouw van het zwembad gaat van start in 2020.

Gesponsorde artikelen