Fleetwood McDonald’s: duizenden mensen willen dat Stevie Nicks een shift werkt bij McDonald’s in Fleetwood

Fleetwood McDonald’s: duizenden mensen willen dat Stevie Nicks een shift werkt bij  McDonald’s in Fleetwood

Er is een actie aan de gang om Stevie Nicks, de zangeres van Fleetwood Mac, aan een tijdelijke nieuwe job te helpen. Een evenement op Facebook dat nu al meer dan 20.000 geïnteresseerden telt, roept de zangeres op om een shift te werken in de McDonald’s van Fleetwood, zodat die even écht Fleetwood McDonald’s wordt.

Sell me fries, sell me sweet little fries“, met die zin probeert het Facebookevenement ‘Campaign For Stevie Nicks To Work A Shift at Fleetwood Mcdonalds‘ deelnemers te ronselen. En met succes, want op dit moment staan er al meer dan 3.000 mensen op aanwezig en 20.000 op geïnteresseerd.

Fleetwood McDonald’s

Stevie Nicks is natuurlijk al jaren de zangeres van de rockgroep Fleetwood Mac (die die jaar trouwens in ons land te zien is). Daardoor hadden mensen het plan om de zangeres een shift te laten meedraaien in het filiaal van McDonald’s in Fleetwood. Heb je hem? Fleetwood McDonald’s. 😉

En wat begon als een flauw mopje, werd al snel opgepikt en ondertussen telt het event al meer dan 20.000 geïnteresseerden. De deadline ligt op 28 september 2019, dus hebben ze nog enkele maanden tijd om het ook echt geregeld te krijgen. Maar wij zouden toch wel graag Stevie ons frietjes zien bedienen op de tonen van “Sell me fries, sell me sweet little fries“.

Gesponsorde artikelen