Fleur in ‘Blind Getrouwd’ enthousiast over ‘haar’ Alexander: “Alles zit goed om er iets moois van te maken”

In Blind Getrouwd zijn de koppels ondertussen gaan samenwonen. Vanavond kunnen we dan ook zien hoe die eerste dagen verlopen. Daarbij hoort uiteraard ook het terugzien met vrienden en familie en bij Fleur levert dat enkele interessante gesprekken op.

Na een prachtig trouwfeest en een al even mooie huwelijksreis in Rhodos is in de vorige aflevering van Blind Getrouwd voor de koppels het echte werk begonnen. Ze moeten namelijk gaan samenwonen en zullen ook hun gewone leven hernemen. Er moet dus opnieuw gewerkt worden, maar daarnaast kunnen ze ook hun echtgenoot voorstellen aan vrienden en familie.

Fleur en Alexander

Dat laatste doet Fleur nog niet meteen, want zij nodigt haar vriendinnen juist uit op een avond waarop Alexander het huis uit is. Zo kunnen die haar enkele openhartige vragen stellen over haar kersverse echtgenoot.

Eén iemand lijkt daarbij even verbaasd dat Alexander en Fleur elkaar op de mond kussen. Al beklemtoont Fleur daarbij wel dat er nog niet verder gegaan wordt. “Er is wel een fysieke aantrekking. Maar we hebben besproken dat eerst het emotionele in orde moet zitten, voor we naar het fysieke gaan. Anders krijg je misschien de foute basis, waarbij het fysieke heel goed is, maar het emotionele niet komt”, legt ze uit.

“Het is op het gemak, het is opbouwen, maar er zit mogelijkheid in”, gaat ze verder. “Alles zit goed om er iets goeds van te maken.”

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...