‘FoKKoF’-trui van Barbara Sarafian uit ‘De Slimste Mens’ te koop … en ook meteen uitverkocht

‘FoKKoF’-trui van Barbara Sarafian uit ‘De Slimste Mens’ te koop … en ook meteen uitverkocht

Ze teasde het zelf al, maar nu is eindelijk de kogel ook echt door de kerk. De ‘FokkoF’-trui die Barbara Sarafian vorige week in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ bij haar terugkeer aanhad, was deze middag ook echt te koop. ‘Was’, want na amper een paar uur waren ze allemaal al de deur uit.

Fuck off“, antwoordde ze droogjes toen De Slimste Mens-presentator Erik Van Looy aan Barbara Sarafian vroeg wat haar favoriete leuze was. Het publiek, en waarschijnlijk ook vele kijkers thuis, barstten in lachen uit. En dat zette Sarafian aan het denken. “Er waren zoveel reacties gekomen op die ‘Fuck off‘ dat ik een ideetje heb opgevat om het op een kledingstuk te zetten”, vertelde ze bij haar terugkeer in de finaleweken vorige week. “Ik heb dit dan getekend en meteen in uitvoering gebracht.”

Share the love or FoKKoF”

Zelf had ze een grijze versie aan, maar prestentator Erik Van Looy kreeg een zwarte trui toegesmeten. En het bleef dus niet bij die twee exemplaren. Vorige week teasde ze zelf op haar Instagramaccount al dat hij misschien binnenkort te koop ging zijn, en dat blijkt nu ook echt het geval. Weer op Instagram kondigde ze dat aan. “#FoKKoF sweaters now available! Share the love or FoKKoF!”, schreef ze bij haar foto (zie onderaan).

De trui is te koop op haar eigen website: barbarasarafian.com. De sweaters zijn unisex, en zijn in twee kleuren, zwart en grijs, te verkrijgen. Ze gaf in haar vorige Instagramposts al vrij dat de truien ‘limited edition’ zouden zijn, en ze heeft niet gelogen. Ze waren zelfs zo ‘limited’ dat na amper een paar uur alle maten in beide kleuren al uitverkocht waren.

Wie niet snel genoeg was maar toch nog een FoKKoF-trui als kerstcadeau onder de kerstboom wil leggen, zal dus moeten hopen op een nieuwe uitgave. Al zal je er dan ook wel (redelijk) wat voor over moeten hebben, want de truien kosten 59,98 euro per stuk. Geen lage prijs, maar het gaat dan ook om een heel kleine oplage.

Zo zien de truien eruit:

VIER

Gesponsorde artikelen