‘FoKKoF’ voor in de zomer: t-shirts van Barbara Sarafian liggen bijna in de rekken!

‘FoKKoF’ voor in de zomer: t-shirts van Barbara Sarafian liggen bijna in de rekken!

Draag jij ook al heel de winter je FoKKoF-trui met trots? Goed nieuws, Barbara Sarafian leidt ons nu ook stylish de zomer in, want haar populaire truien krijgen nu ook een t-shirt-variatie. Die kan je vanaf volgende week in je kast laden, snel bestellen is de boodschap.

Probeer jij ook al maanden tevergeefs een FoKKoF-trui van Barbara Sarafian te pakken te krijgen? Helaas, de dingen zijn al tijden uitverkocht en met de zomer in aantocht ziet ’t er niet naar uit dat ze nog aangevuld worden. Gelukkig voor jou (en voor je vrienden) kan je vanaf volledig zweetvrij je FoKKoF-alliantie laten zien, want Sarafian laat ook FoKKoF-t-shirts los op de wereld.

Zo zien de FoKKoF-shirts eruit!

Dat de shirts er zouden komen, was al even bekend, maar vanaf volgende week is het dan uiteindelijk zover. Op 25 mei worden ze losgelaten op het grote publiek en kan jij er dus ook eentje bestellen. Al is snel zijn de boodschap, de truien waren in een mum van tijd uitverkocht.

De Slimste Mens Ter Wereld

Ben je niet helemaal mee met waar de hetze juist over gaat? De uitspraak ‘Fokkof” of gewoon fuck off, natuurlijk, komt uit De Slimste Mens Ter Wereld, waarbij Erik Van Looy aan Sarafian vroeg wat haar favoriete uitspraak was. “Fuck off’, antwoordde die, en dat stukje van De Slimste Mens Ter Wereld ging meteen viraal. Toen Sarafian uit de wedstrijd lag, kwam het stukje nog eens boven. Daarop liet Sarafian haar trui zien. ‘FoKKoF‘ stond erop en meteen klonk er de vraag om de truien ook in productie te brengen.

Met succes dus, want na de truien zijn er nu natuurlijk ook de t-shirts. Of die ook in grijs en zwart te krijgen zullen zijn, is niet duidelijk, maar dat weten we dus al snel. Op 25 mei kan je ze bestellen, tegen eind deze maand moet je dus enkel naar je t-shirt wijzen als mensen vragen wat je van ze denkt.

Barbara Sarafian/Instagram

Gesponsorde artikelen