Foo Fighters is de band waar Rock Werchter een weekend voor opschuift

Foo Fighters is de band waar Rock Werchter een weekend voor opschuift

Rock Werchter heeft de eerste naam voor editie 2015 vrijgegeven, en het is meteen een klepper. Op donderdag 25 juni 2015 zullen de Foo Fighters het hoofdpodium mogen afsluiten.

Volgens de website van Rock Werchter is de komst van de Foo Fighters er eentje “op algemeen verzoek”. Elk jaar opnieuw wordt de vrienden van het festival gevraagd om hun wensen voor het volgende jaar over te maken, en volgens de organisatie stond de band van Dave Grohl dit keer autoritair op de eerste plaats. Het zal volgend jaar exact 10 jaar geleden zijn dat Foo Fighters nog eens op de Werchterse wei stonden.

Het is ook voor Foo Fighters dat Werchter een weekend opschuift, “en dat doen we graag”. De band keert immers eind juni al terug naar de Verenigde Staten, waar ze op 4 juli al een grote show in Washington DC moeten spelen. Op 14 juni zijn ze wel nog headliner op Pinkpop.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. De tickets voor het festival gaan in verkoop op zaterdag 29 november vanaf 9u.

Gesponsorde artikelen