Foo Fighters komen naar België en zo raak je aan tickets

Foo Fighters komen naar België en zo raak je aan tickets

Fans van de Foo Fighters: hou jullie klaar, want op 11 juni 2018 staat de legendarische band in het Sportpaleis. En er is nog meer goed nieuws, want als je wil, kan je ze een week later aan het werk zien op het Nederlandse festival Pinkpop. 

Je maandagochtend zal net ietsje beter worden, want de Amerikaanse band Foo Fighters heeft bekendgemaakt dat ze op 11 juni 2018 in het Sportpaleis staan. Ze stellen er hun nieuwe en negende plaat ‘Concrete and Gold‘ voor. In juli sloot de band Rock Werchter nog af, en hoe. Met hun aangekondigde concert in juni volgend jaar maken ze dus hun tweede Belgische passage in een jaar tijd.

Ook op Pinkpop

Foo Fighters wordt ook de eerste headliner van Pinkpop. De Amerikaanse band zou in 2015 op het festival in het Nederlands-Limburgse Landgraaf optreden, maar moest dit concert destijds afzeggen door een beenbreuk van frontman Dave Grohl. Maar volgend jaar sluiten ze het festival dus af. Pinkpop 2018 vindt plaats tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 juni 2018. Als je wil, kan je de band dus twee keer in één week tijd zien. De kaartverkoop gaat op zaterdag 24 februari 2018 van start.

Maar hoe geraak je nu aan tickets?

De kans is groot dat het concert in het Sportpaleis snel uitverkocht zal zijn. Kruis vrijdag 27 oktober dus maar al aan in je agenda en zet een alarm om 9 uur, want vanaf dan zijn de tickets beschikbaar via Tele Ticket Service. Registreer je alvast op voorhand en hou je logingegevens bij de hand. Zo verspil je geen tijd. Denk op voorhand ook na over welke tickets je wil: je hebt de keuze uit kaarten van 55, 60 of 70 euro. En wat er ook gebeurt: refresh niet, want zo kom je terug achteraan in de wachtrij te staan. Als je eenmaal kaarten te pakken hebt, wacht dan niet tot je beurt voorbij is om ze te betalen. Leg daarom alvast je bankkaart en kaartlezer klaar. Succes!

Gesponsorde artikelen