Football For Life: deze voetballers en journalisten spelen voor het goede doel tegen een team van politici

Football For Life: deze voetballers en journalisten spelen voor het goede doel tegen een team van politici

Op 20 december, vlak voor de topper tussen Club Brugge en Anderlecht, zal er nog een andere bijzondere wedstrijd worden gespeeld. Verschillende journalisten, en voetballers die een mediacarrière zijn begonnen, spelen samen tegen een team van politici. De opbrengsten gaan naar de vzw Stop Darmkanker, en de actie kadert binnen de Warmste Week van Studio Brussel en Music For Life. En er werd ook iemand van newsmonkey geselecteerd.

De wedstrijd vindt om 10u30 plaats, op een gezellige kerstmarkt aan het Jan Breydelstadion. De toegang voor de wedstrijd is gratis. Lees er HIER alles over.

Team politici

Het team van de politici wordt geleid door trainer Gert Vande Broek, die heel wat titels pakte in het volleybal. Voorts bestaat de selectie uit Bart Verhaeghe, Ben Weyts, Björn Rzoska, Cisse Severeyns, Imade Annouri, Jef Van Den Bergh, John Crombez, Koen Metsu, Kristof Calvo, Philippe Muyters, Raf Terwingen, Steve Vandenberghe, Sven Gatz en Willem-Frederik Schiltz.

Team journalisten

Het team van de journalisten staat onder leiding van Johan Boskamp en Ivan De Vadder. De selectie ziet er indrukwekkend uit met David Steegen, Gert Verheyen, Imke Courtois, Isabel Albers, Karl Vannieuwkerke, Kobe Ilsen, Lieven Verstraete, Paul Cobbaert, Pieter Boone, Stef Wauters, Steven Decraene, Steven Samyn, Wesley Sonck, en onze eigen politieke journalist Wouter Verschelden.

Wedstrijdleiding

De wedstrijd wordt geleid door Frans Van Den Wyngaert en Pol Van Den Driessche. Nog in het kader van Football For Life veilen heel wat ploegen uit de Jupiler Pro League gesigneerde truiters. Wie zo eentje wil bemachtigen, kan via deze link bieden.

Gesponsorde artikelen