Football for Life: journalisten verslaan politici met 7 – 0 bij match voor het goede doel

Football for Life: journalisten verslaan politici met 7 – 0 bij match voor het goede doel

Vanmiddag is er de topper tussen Club Brugge en Anderlecht, maar er werd vanmorgen in Brugge nog een andere bijzondere wedstrijd gespeeld. Een team van journalisten nam het op tegen een team van politici tijdens ‘Football for Life’, een actie ten voordele van de vzw Stop Darmkanker. Het resultaat: het team van journalisten – waaronder ook eentje van newsmonkey – stuurde de politici met 7-0 terug naar huis.

Het initiatief voor de wedstrijd werd genomen door de Vlaamse minister van Sport Phillippe Muyters (N-VA) en VRT-journalist Ivan De Vadder. Het team van de politici werd geleid door trainer Gert Vande Broek, die heel wat titels pakte in het volleybal. Zijn selectie bestond uit Bart Verhaeghe, Ben Weyts, Björn Rzoska, Cisse Severeyns, Imade Annouri, Jef Van Den Bergh, John Crombez, Koen Metsu, Kristof Calvo, Philippe Muyters, Raf Terwingen, Steve Vandenberghe, Sven Gatz en Willem-Frederik Schiltz.

Het team van de journalisten stond onder leiding van Johan Boskamp en Ivan De Vadder, die een indrukwekkende selectie toonden. Met David Steegen, Gert Verheyen, Imke Courtois, Isabel Albers, Karl Vannieuwkerke, Kobe Ilsen, Lieven Verstraete, Paul Cobbaert, Pieter Boone, Stef Wauters, Steven Decraene, Steven Samyn, Wesley Sonck, en onze eigen politieke journalist Wouter Verschelden.

Het team van de journalisten won uiteindelijk met maar liefst 7-0 van de politici

Maar dat kon natuurlijk ook niet anders, met zulke supporters:

De politici konden hun nederlaag wel relativeren …

Of toch ongeveer 😉

En de supporters? Die waren content …

Héél content:

Je kan trouwens nog tot vanavond bieden op gesigneerde truitjes van alle Belgische topploegen:

Gesponsorde artikelen