‘Fortnite’ dropt hints over z’n Halloween-event met mysterieuze gedichtjes

‘Fortnite’ dropt hints over z’n Halloween-event met mysterieuze gedichtjes

Halloween vieren, dat hoeft geen trick-or-treat-festijn te zijn, je kan ook je favoriete games zien transformeren. Ook ‘Fortnite’ organiseert een Halloween-event en er circuleren al wat tips over wat dat precies zal gaan inhouden. 

Het leukste aan Fortnite? Dat het populaire spel zichzelf blijft heruitvinden. Van verschillende seizoenen en maps naar events, ze doen er bij Epic Games alles aan om ons geboeid te houden. Logisch dus dat er ook voor Halloween al een event gepland staat. Epic Games heeft ook al wat hints laten vallen op Twitter over hoe dat event er gaat uitzien.

Je kan Fortnite nu ook op Android spelen!

Natuurlijk blijft het allemaal wat vaag: er verschenen twee gedichtjes online waarvan wij alleen maar vaagweg kunnen vermoeden wat ze betekenen. Misschien zie jij wel wat ze bedoelen? Hier is alvast het eerste gedichtje.

Vernieuwde Duo’s-mode?

Net zoals bij het vorige Halloweenevent hing Fortnite de hashtag #Fortnitemares aan de tip. “Kostuums en dansen, zoek een partner maar wees verstandig. Ze kunnen vrienden zijn, of een demon in vermomming”, da’s de eerste samenvatting die we zien. Maar wat wil het zeggen?

Er zijn natuurlijk een aantal opties: het kan dat Fortnite iets helemaal nieuw probeert en er geen gokken aan is. Afgaand op de tip is het ook mogelijk dat we een soort variatie op de Duo’s-mode krijgen voor Halloween. Kies je team voorzichtig, dat is wel een duidelijke boodschap. En dan zou het gedichtje ook gewoon kunnen wijzen op een vermomming, een nieuwe skin voor Halloween.

Dit is de tweede tip voor het Fortnite Halloween-event

Deze tip kan je vertalen als “Grafstenen beven, hou je vinger stil. De cirkel zal sluiten, hou je maar klaar.” Opnieuw een vrij cryptische boodschap. Het beeld boven het gedichtje doet veel denken aan de Shadow Stones, de kettingen er rond beloven niet veel goeds. Maken deze Shadow Stones je ook zowat onzichtbaar voor nieuwe vijanden? Nog tien dagen en ’t is Halloween, dan weten we ongetwijfeld meer.

Meer weten over Fortnite? Lees dan hier alles wat je moet weten over dé game van het moment!

Gesponsorde artikelen