‘Fortnite’-gamers: pas op want de game gaat weer even offline!

‘Fortnite’-gamers: pas op want de game gaat weer even offline!

‘Fortnite’ gaat weer even offline. Vanaf 10.00 u woensdagochtend zullen de servers even platliggen voor onderhoud om daarna een nieuwe update te gaan implementeren. Wat die update juist gaat inhouden, is nog niet geweten. Al moeten we wel afscheid nemen van Thanos!

Fortnite-fans zullen het even zonder hun favoriete game moeten stellen, want Epic Games gaat de game voorzien van een nieuwe update. Daarvoor moeten er echter eerst onderhoudswerken gedaan worden. Dat was eigenlijk gisterenmorgen al gepland, maar dat is met een dag uitgesteld. Die onderhoudswerken gaan door om 4 uur ’s nachts, Amerikaanse tijd. Veel zullen Amerikaanse gamers er dus niet van merken, maar vroege vogels bij ons zullen het deze morgen (10 uur bij ons) dus even zonder Fortnite moeten stellen.

Thanos

Er is echter wel nog niet bekendgemaakt wat de update juist zal inhouden, maar er wordt verwacht dat er, naast het gebruikelijke tweaken van stats en oplossen van bugs, een nieuw wapen zal worden toegevoegd aan het arsenaal en dat de kaart weer nog een beetje zal wijzigen.

Wat wel al zeker is, is dat de Infinity War-crossover zal eindigen. Daarbij konden spelers de Infinity Gauntlet te pakken krijgen en in de huid van Thanos kruipen. Of de modus ooit zal terugkomen, is nog niet geweten. Al voorspelt de “een laatste keer” in hun tweet niet veel goeds voor de Avengers-fans.

Call of Duty en Battelfield

Dit is al de tweede grote update sinds Epic Games seizoen vier introduceerde twee weken geleden. Voorlopig lijken ze dus vast te houden aan een wekelijkse update, dus verwacht je ook maar elke keer aan downtime. Maar dat zullen vele fans niet erg vinden, want het zijn net die regelmatige updates en verbeteringen die de game tot het populairste van het moment hebben gemaakt. De seizoenen en constante updates houden de game nieuw en sterk genoeg om te kunnen optornen tegen releases van grote games, zoals binnenkort de nieuwe Call of Duty of Battlefield.

Meer weten over Fortnite? Lees dan hier alles wat je moet weten over dé game van het moment!

Gesponsorde artikelen