Left Right
scrollTop top

Frank Underwood mengt zich in Amerikaanse verkiezingsstrijd: in maart komt nieuwe House of Cards


Frank Underwood mengt zich in Amerikaanse verkiezingsstrijd: in maart komt nieuwe House of Cards

Gisteren vond opnieuw een debat plaats met de Republikeinse kandidaten voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Tijdens de reclame werd plots duidelijk dat Trump en co een nieuwe concurrent zouden krijgen: Frank Underwood.

Tijdens de reclame van het Republikeinse debat leek het even alsof een van de kandidaten nog wat extra zendtijd had gekaapt met een eigen reclameboodschap. Maar niets was minder waar, het leek alleen maar op een echt filmpje van een presidentskandidaat. Inclusief ophemeling van het Amerikaanse volk, de strijdkrachten, de opleiding, … “En dat is allemaal te danken aan het feit dat één man nooit opgeeft, en mensen voor politiek plaatst.”

Vervolgens komt het Witte Huis in beeld, maar in het Oval Office zit niet president Barack Obama. Nee, het is onze favoriete fictieve politicus Frank Underwood. In zijn geheel eigen stijl deelt hij mee dat hij “er nog maar net aan begint”. Ook hij neemt deel aan de volgende verkiezingen, en daar hoort uiteraard ook een campagnewebsite bij: FU2016.com.

De boodschap van dit alles? Op 4 maart 2016 kunnen we het vierde seizoen van House of Cards bingewatchen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452