‘Friends’-intro krijgt een make-over van Meghan Trainor

Friends is precies vijfentwintig jaar oud en dat wordt uitbundig gevierd. Zangeres Meghan Trainor bijvoorbeeld heeft een cover gemaakt van I’ll Be There For You, het nummer dat de hele wereld kent als de intro van de populairste sitcom uit de jaren negentig.

Meghan Trainor heeft I’ll Be There For You gecoverd. De makers van Friends – Marta Kauffman en David Crane – werkten vijfentwintig jaar geleden samen met The Rembrandts aan de intro van de sitcom. En die kreeg nu een nieuwe versie.

Vrienden en familie

Om de Friends-vibe zo écht mogelijk te houden, bleef Meghan Trainor bewust heel dicht bij het originele nummer. En om nog meer de sfeer van familie en vrienden te creëren, nam ze samen met haar eigen familie de achtergrondzang van het nummer op in haar woonkamer.

The One Where Ross Is Fine

De liefde voor de sitcom is niet de enige link tussen Meghan Trainor en Friends. Haar man, Daryl Sabara, speelde namelijk ooit mee in de reeks! In The One Where Ross Is Fine, gaan Chandler en Monica op bezoek bij een koppel dat hen alles wil vertellen over de adoptie van hun zoon, Owen (Sabara).

Chandler (Matthew Perry) moet zijn handen wassen voor hij de perfect georganiseerde map mag aanraken van Monica (Courteney Cox). Op weg naar het toilet komt hij Owen tegen. Chandler floept eruit hoe het jongetje bij zijn “ouders” terechtgekomen is, nog voor ze hem dat zelf hadden kunnen vertellen.

Het nummer van Meghan Trainor vergelijken met de originele Friends-intro? Dat kan je hier:

Bekijk hier de top 50 van de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen