‘Friends’ krijgt eigen LEGO-collectie

Friends
Friends

Fans van Friends én LEGO, wrijf maar in jullie handen, want mooiste samenwerking van de wereld komt eraan! LEGO heeft via sociale media namelijk bekendgemaakt dat er binnenkort een Friends-collectie verschijnt.

LEGO heeft nóg maar eens bewezen dat speelgoed niet enkel voor kinderen is. Via sociale media kondigde het blokkenmerk een collectie aan die gebaseerd is op de nineties-serie Friends. Via Twitter deelde LEGO een kort filmpje met het passende bijschrijft “The one with LEGO bricks“. Voor niet-Friends-fans (mochten die bestaan): het bijschrift verwijst naar de namen van de verschillende afleveringen van de serie.

The one with the bricks

In het filmpje krijgen we Joey, Rachel, Ross, Phoebe, Chandler en Monica te zien in een oranje zetel, precies zoals in de intro van de reeks. Alleen: de personages, de sofa en de lamp zijn allemaal gemaakt met legoblokken.

Het is nog niet bekend hoe de Friends-collectie van LEGO er precies zal uitzien, of wanneer die zal verschijnen. LEGO belooft in elk geval dat het “soon” is.

25 ste verjaardag

Friends mag dan wel al 25 jaar oud zijn, dat wil helemaal niet zeggen dat de serie vergeten is. Integendeel: de kwarteeuw Friends wordt uitbundig gevierd. Maker Warner Bros. stak bijvoorbeeld de schouders onder een pop-up experience, die fans door hun favoriete sets loodst en hen de waan geeft dat ze zelf één van de friends zijn.

Ook Pottery Barn, de meubelwinkel die vaak vermeld wordt in de reeks, viert de verjaardag van Friends. En hoe: de keten komt met een hele collectie die geïnspireerd is door de serie. Het pronkstuk? The apothecary table!

Pottery Barn Friends
Pottery Barn

Gesponsorde artikelen